Nature

Απάντηση ΑΟΤ

Ο ΑΟΤ άφησε  πίσω του το σοκ της εντός  έδρας  ήττας  και απάντησε με το ίδιο νόμισμα. Με το 53-60 έφερε ξανά την σειρά στο  Δημοτικό, την Μ. Τετάρτη(12/4, 17.00) όπου εκεί θα ξεκαθαρίσει το τοπίο

Μπορεί  οι  δυο ομάδες  να έχουν  διασταυρώσει πολλές φορές τα ξίφη τους κατά το παρελθόν αλλά  δεν πρέπει να  ξεχνάμε ότι κάθε συνάντηση είναι διαφορετική και ξεκινάει από μηδενική  βάση.

Ειδικά στα πλέϊ οφ  είναι φανερό ότι  χρειάζονται ατσάλινα νεύρα για την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ουσιαστικά  δεν δίνονται  δεύτερες ευκαιρίες,  οπότε  τα σωματεία  πρέπει να ενεργήσουν αναλόγως.

Από την στιγμή που ο  ΑΟΤ έχασε την ευκαιρία στο σπίτι του την  Τετάρτη  ήξερε ότι την  Κυριακή έπρεπε να υπερβάλλει εαυτόν προκειμένου να  μεταφέρει την πίεση στους   Σοφάδες.

Το  πρώτο δεκάλεπτο της συνάντησης έδειξε ότι οι γείτονες  έβρισκαν λύσεις παρά την σθεναρή  κυανέρυθρη αντίδραση.

Παίρνοντας  πόντους από τα  βαριά  χαρτιά κατάφεραν να χτίσουν μια μικρή διαφορά. Ο εκπρόσωπός μας   προσπάθησε στο διάστημα αυτό να βρει τα πατήματά του και να θωρακίσει την άμυνά του.

Παράλληλα έψαξε  μεγάλα καλάθια για να  ανεβεί ψυχολογικά προβληματίζοντας  παράλληλα τους  γηπεδούχους.

Το  21-15  της  πρώτης  περιόδου έδωσε την πρώτη γεύση  περί κλίματος και ημέρας. Ωστόσο η εμπειρία δείχνει  ότι τέτοια ματς τραβούν σε μάκρος.

Στην β’ περίοδο  λοιπόν είχαμε ολική μεταμόρφωση του  ΑΟΤ. Οι  κυανέρυθροι τα έδωσαν όλα στην άμυνα  βγάζοντας  τους εκτελεστές  των  Σοφάδων από τον συγκεκριμένο  τρόπο σκέψης.

Με την τακτική αυτή έκαναν  το πρώτο βήμα για να ψάξουν το αποτέλεσμα.

Εχοντας  δημιουργήσει μια καλή βάση  λύθηκαν και στην επίθεση, οπότε με καλό ρυθμό και συνετές  επιλογές  κατάφεραν να προσπεράσουν  στο σκορ μεταφέροντας την πίεση στους αντιπάλους.

Το επιμέρους  6-15 ήταν ενδεικτικό  της   Τρικαλινής  προσέγγισης στο διάστημα αυτό.

Και  στην γ’ περίοδο έπεφταν κορμιά  στο παρκέ, ενώ ο αγώνας ήταν ντέρμπι με τα όλα του.

Γενικά η συνάντηση πήγε σε χαμηλό σκορ με την ομάδα του κ. Παπαδημητρίου να  κινείται  ορθολογικά  διατηρώντας  μικρό  προβάδισμα.

Ηταν φανερό ότι η  τελική ευθεία θα ήταν  όλα τα λεφτά.

Οι κυανέρυθροι(αποκάλυψη  Τζόελ  Ταμ, σταθερός   Σούλκο, λύσεις από  Αγγελακόπουλο, Κατσίμπα)  δεν ήθελαν να  πάει  χαμένος τόσος  κόπος και  παίζοντας  υποδειγματικά  κατάφεραν  όχι μόνον  να διατηρήσουν τα κεκτημένα  αλλά και να  αυξήσουν την διαφορά.

Εν τέλει το πείσμα που ζήτησε ο κόουτς και η ενεργητική  άμυνα  έκαναν την διαφορά.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More