Nature

AOT: Αγκαλιά με την… παραμονή

Το ζητούμενο στον «τελικό» ήταν η νίκη. Μπορεί να ήρθε με τη ψυχή στο στόμα και με παλμούς υψηλούς, αλλά οι τρεις βαθμοί έμειναν στα Τρίκαλα κερδίζοντας την «Θύελλα» Κατσικά με 2-0.

Η ομάδα του Βαγγέλη Μπρισίμη προηγήθηκε νωρίς και αρκετοί από τους φιλάθλους (πιθανότατα είχαν καιρό να βρεθούν στο γήπεδο) πίστεψαν πως η νίκη θα ήταν αναμενόμενη. Δεν υπολόγισαν πως για νάρθει το πολύτιμο τρίποντο θα πρέπει να υποστούν σε 2-3 τεστ κόπωσης.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο στη μεγαλύτερη διάρκεια του οποίου η «Θύελλα» ανέβασε πιο ψηλά τους παίκτες της και πίεσε αισθητά για την ισοφάρισε, ενώ ο Α.Ο Τρίκαλα, έδωσε χώρο και προσπάθησε στη «κόντρα» να σφραγίσει τη νίκη, όπως κι έγινε με τον Θέμη Αλεξίου (85’) και έτσι έριξαν την ομάδα των Ιωαννίνων και απέφυγαν την 7η θέση από το τέλος που θα την καταλάβει είτε ο Αστέρας Πετριτή, είτε ο Εορδαϊκός, είτε ο Θεσπρωτός

Μοναδική εκκρεμότητα για την Τρικαλινή ομάδα η αποφυγή της 11ης θέση που ενδεχομένως οδηγεί σε μπαράζ παραμονής (μάλλον δεν θα διεξαχθεί) και η οποία θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More