Nature

Γεμάτο πρόγραμμα στίβου

Είναι κάποια αθλήματα από τα  οποία  οι   Τρικαλινοί  φίλαθλοι έχουν δικαιολογημένα  απαιτήσεις.

Στην κατηγορία αυτή εμπίπτει  και ο στίβος. Δεν  χρειάζεται να προβούμε σε εκτενή ανάλυση για να καταδείξουμε την μακρά  παράδοση που έχει ο χώρος.

Το  κάδρο είναι γεμάτο από μοναδικές στιγμές, οπότε  το ζητούμενο βρίσκεται  στον  εμπλουτισμό των τίτλων.

Συνεπώς  οι προπονητές  και οι αθλητές  ρίχνουν ανάλογα το βάρος τους ούτως  ώστε  η παραγωγή  καλών ειδήσεων να συνεχιστεί και στον καινούργιο  κύκλο δουλειάς.

Οι  αγωνιστικές  προκλήσεις  δεν σταματούν ποτέ, οπότε τα επιχώρια  στελέχη οφείλουν να είναι σαν έτοιμα από καιρό για να μιλήσουν την κατάλληλη στιγμή.

Γυμνάζονται  λοιπόν ατέλειωτες  ώρες  και εκτελούν απίστευτες  επαναλήψεις  προκειμένου στο διάστημα  που κρατάει το αγώνισμά τους  να  δώσουν την τέλεια  παράσταση.

Φυσικά δεν είναι  μόνοι τους, αφού και οι ανταγωνιστές  κάνουν τα δικά τους όνειρα.  Όμως οι  Τρικαλινοί  στιβικοί είναι  προικισμένοι,  διαθέτουν στιβική  παιδεία, ξέρουν να εξαντλούν τις πιθανότητες, ενώ θέλουν να  αποδειχθούν άξιοι συνεχιστές  της  παράδοσης.

Τα καλύτερα  βέβαια είναι  μπροστά.

Σάββατο  απόγευμα και  Κυριακή απόγευμα  θα  γίνει στο  Στάδιο το  Διασυλλογικό  Α-Γ. Το πρωί  του   Σαββάτου θα έχουμε τρίαθλο για την  Κ14.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More