Nature

Kατάλληλη αντίδραση

Ο αθλητισμός  κάθε άλλο παρά στατική  έννοια  είναι. Ισα- ίσα τα δεδομένα  μπορούν να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη.

Αυτό σημαίνει ότι όσοι έχουν στόχους και φιλοδοξίες καλούνται να  αντιδρούν σωστά στα δεδομένα της στιγμής και να περιορίζουν στο ελάχιστο τα  διαστήματα αγωνιστικής  κοιλιάς.

Οσοι για  διαφόρους  λόγους βγουν  από την πεπατημένη  κινδυνεύουν να τρέχουν και να μην φτάνουν.

Η φετινή  χρονιά  που ολοκληρώθηκε  πρόσφατα  στο μπάσκετ έδειξε ότι ορισμένες  κακές  εμφανίσεις  και ήττες εκτός  προγράμματος  μπορεί να τις κουβαλούν οι ομάδες μας  για μεγάλο διάστημα και να τους κάνουν δύσκολη την  ζωή.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι η εξέλιξη δεν σταματάει  ποτέ. Ακόμη και τα συγκροτήματα  που δρέπουν δάφνες  και  ολοκληρώνουν με ψηλά το κεφάλι ξέρουν  πολύ καλά ότι θα πρέπει να συνεχίσουν με την ίδια λογική και με ακόμη καλύτερα ανακλαστικά.

Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τους   πρωτοπόρους  και τους  νικητές  όλοι  θέλουν να τους  απομυθοποιούν και να τους  ρίχνουν από το βάθρο.

Αν  λοιπόν τα μέλη κάθε ποιοτικού σωματείου  δεν σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για  πολλούς  λόγους  τότε πολύ απλά  κινδυνεύουν να προσγειωθούν ανώμαλα.

Είναι  εντυπωσιακή  πάντως  η συμπεριφορά των παικτών οι οποίοι παρότι προέρχονται από γεμάτο πρωτάθλημα  δεν σταματούν να  ψάχνονται. Εχουν την εδραία  άποψη  ότι η βελτίωση στον αθλητισμό δεν  σταματάει  ποτέ, οπότε  ψάχνουν σε πρώτη ευκαιρία τον εμπλουτισμό των στοιχείων.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More