Nature

Για θέαμα και εισιτήριο

Ολες  οι μπασκετικές  αναμετρήσεις  έχουν το δικό τους  χρώμα, πόσο μάλλον αυτές  που  έχουν  Τρικαλινό αποτύπωμα.

Οι πρωταγωνιστές μπαίνουν με  διάθεση στο  παρκέ προκειμένου να αναδείξουν το σύνολο των αρετών τους και μέσα από την ομαδική προσπάθεια να αυξήσουν τις πιθανότητες  επιτυχίας.

Από την στιγμή  λοιπόν που ζεσταίνονται  νωρίς  και διαβάζουν σωστά τις  φάσεις συμβάλλουν στην παραγωγή γεμάτων παιχνιδιών.

Φυσικά στις τοπικές  συναντήσεις πέραν όλων υπάρχει και το γόητρο. Βέβαια όλοι  είναι  φίλοι μεταξύ τους, οπότε το αθλητικό ήθος, που είναι και το ζητούμενο κυριαρχεί.

Το κύπελλο της  ΕΣΚΑΘ τρέχει  εδώ και λίγες  μέρες με γοργό ρυθμό και αρχίζει να ξεκαθαρίζει το τοπίο με φόντο το F4.

Στο πλαίσιο αυτό δυο σημαντικές  σχολές   της επιχώριας καλαθοσφαίρισης  θα  διασταυρώσουν σήμερα(20.00, Μπάρα) τα  ξίφη τους.

Ο λόγος για τους   Δαναούς και τα  Τρίκαλα 14. Πρόκειται για δυο σωματεία τα  στελέχη των οποίων αποδεδειγμένα αγαπούν το μπάσκετ και προς τιμήν τους δεν μένουν στα κεκτημένα τους.

Ισα- ίσα  συνεχίζουν να ψάχνονται σε πρώτη ευκαιρία για να καταθέσουν φρέσκες προτάσεις και να  βαδίσουν σε νέους  δρόμους.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More