Nature

Nέα υπογραφή βετεράνων

Δηλώνουν  και  είναι  πάντα έτοιμοι. Σίγουρα η πανδημία  πήγε να τους βγάλει λίγο από τον ρυθμό αλλά και για το μεγάλο αυτό θέμα είχαν βρει αντίδοτο.

Τώρα που βελτιώθηκαν οι δείκτες  συνεχίζουν με τον γνωστό δυναμισμό και εργασιομανία τους.

Ο λόγος για τους βετεράνους στίβου των  Τρικάλων οι οποίοι φροντίζουν να  βρίσκονται μέσα σε όλα τα μεγάλα  γεγονότα του χώρου τους.

Δεν θα μπορούσε να ισχύσει κάτι διαφορετικό άλλωστε αφού από την πρώτη στιγμή που κατάλαβαν τον εαυτό τους  συνήθισαν να δουλεύουν στα  κόκκινα και να δικαιώνονται στην πράξη.

Πολύ σωστά δεν βασίστηκαν στο ταλέντο με το οποίο τους  προίκισε η φύση αλλά προσπάθησαν με επιμέλεια να διανθίσουν το πακέτο τους.

Από την στιγμή που έβαλαν γερές  βάσεις  σε κανέναν δεν προκαλεί έκπληξη αυτή η απίστευτη αντοχή στον χρόνο.

Όπως αντιλαμβάνεται  κανείς  οι στιβικές  εγκαταστάσεις αποτελούν δεύτερο σπίτι τους και η  χαρά τους είναι μεγάλη όταν έχουν μπροστά τους σημαντικές εκδηλώσεις.

Μετά το  Πανελλήνιο πρωτάθλημα όπου οι  Τρικαλινές  δόξες του παρελθόντος έβαλαν την υπογραφή τους  πήραν σύνθημα για το  αντίστοιχο   Βαλκανικό  κομμάτι.

Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι οι υποχρεώσεις τους  αυξήθηκαν και  βαθιά μέσα τους  όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα  συνειδητοποίησαν ότι έπρεπε να  κάνουν κατάθεση ψυχής για να κρατήσουν για μια ακόμη φορά  ψηλά τα επιχώρια  χρώματα.

Οσοι και όσες αγωνίστηκαν  λοιπόν επέστρεψαν με μετάλλια κάτι που καταδεικνύει  την ποιότητα και την δυναμική.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More