Nature

Για σπουδαίες στιβικές εικόνες

Ωστόσο  όπως  και να το κάνουμε το κορυφαίο   Πανελλήνιο πρωτάθλημα, αυτό των  Ανδρών- Γυναικών αποτελεί  την κορωνίδα  των στιβικών  δραστηριοτήτων.

Μικροί και μεγάλοι ηλικιακά  έχουν δικαίωμα στο όνειρο και προετοιμάστηκαν μεθοδικά για το διήμερο που είναι μπροστά μας.

Στις  προπονήσεις  το έμψυχο δυναμικό εμφανίστηκε συγκεντρωμένο, οπότε  οι προπονητές  βλέποντας  ότι βαδίζουν σε καλό δρόμο  έσπευσαν να τους ανεβάσουν ψυχολογικά με τον τρόπο τους.

Και στους επίσημους  αγώνες  δούλεψαν στα  κόκκινα, οπότε αν επαναλάβουν τα κατορθώματά τους  στην μεγάλη γιορτή του  Βόλου είναι μαθηματικά  βέβαιο ότι θα  δώσουν σάρκα και  οστά στα όνειρά τους.

Είναι  περιττό να τονίσουμε την μεγάλη ιστορία  που έχει  το συγκεκριμένο  Πανελλήνιο.

Την υπογραφή τους έβαλαν  τεράστιοι αθλητές  και αθλήτριες  με αποτέλεσμα  οι πιστοί του είδους  να επιστρέφουν με νοσταλγία στα κατορθώματά τους.

Ολοι όμως  βλέπουν μπροστά  και η χαρά τους είναι μεγάλη αφού βλέπουν ότι η σκυτάλη  πέρασε  σε πολύ καλά χέρια.

Η πρόοδος  είναι εντυπωσιακή, ενώ  στον στίβο μπήκε και η απαραίτητη τεχνογνωσία.  Τα  πάντα γίνονται  βάσει  προγράμματος, οπότε  το σκηνικό αυτό σε συνδυασμό με το φιλότιμο και την εργασιομανία  των πρωταγωνιστών  αφήνουν υποσχέσεις.

Ο στίβος  μένει πάντα  στις  επάλξεις, οπότε  αναμένονται  πλούσιες  ειδήσεις  από την πρωτεύουσα της   Μαγνησίας.

Αναλυτικά στην  έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More