Nature

Προχωρούν πράγματα

Η γνώση και μάλιστα  η βαθιά  μιας κατηγορίας  παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων.

Όταν μια  ομάδα και οι παίκτες της  ξέρουν τι θέλουν στον αγωνιστικό  χώρο και πως  να το πάρουν τότε κάνουν πιο εύκολη την δική τους  αποστολή.

Τα  μέλη του  Αθλητικού οργανισμού   Τρικάλων  μπήκαν για τα καλά στο πνεύμα της   Γ’ Εθνικής και στην περίπτωσή τους  ισχύει  το: τρώγοντας έρχεται  η όρεξη.

Πέρυσι  οι κυανέρυθροι  φλέρταραν με την υπέρβαση αλλά  λεπτομέρειες  στην επική σειρά με τους   Σοφάδες  δεν τους επέτρεψαν να πετύχουν την ύψιστη διάκριση.

Ωστόσο  συνιστά μεγάλη υπόθεση  το θησαύρισμα εμπειριών. Οι  πρωταγωνιστές  συνήθισαν πια την πίεση και είδαν από μέσα πράγματα, οπότε  ξέρουν που να ρίξουν το βάρος τους.

Μέλημά τους είναι να κρατήσουν τα στοιχεία που αποτελούν τα δυνατά χαρτιά τους αλλά θέλουν να εστιάσουν στους τομείς που επιδέχονται  βελτίωσης.

Στον αθλητισμό  κανείς δεν πρέπει να θεωρεί ότι έπιασε ταβάνι. Ισα- ίσα  χρειάζεται να διαβάζει ακόμη και πίσω από τις γραμμές  προκειμένου να καταθέσει μια  νέα  ελκυστική  πρόταση.

Υπό το πρίσμα αυτό  λοιπόν το σύνθημα για τον εκπρόσωπό μας στην συγκεκριμένη κατηγορία είναι το: κάθε χρόνο και καλύτερα.

Φυσικά τρέχουν πολλά πράγματα για την ομάδα του κ. Παπαδημητρίου(αναμονή επίσημης ανακοίνωσης) για συνεργασίες, σε καλό δρόμο είναι του  Χάϊδου, ενώ δίνεται βάρος αυτή την εποχή στο τριάρι.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More