Nature

Για σωστή κατεύθυνση

Ο ρόλος τους είναι δύσκολος, σύνθετος, απαιτητικός. Μπορείτε φυσικά να προσθέσετε όσες λέξεις θέλετε για να περιγράψετε την δουλειά τους.
Ο λόγος φυσικά για τους προπονητές οι οποίοι καλούνται να πάρουν άριστα στα βασικά κομμάτια του σχεδιασμού αλλά και στις λεπτομέρειες.
Είναι γνωστό ότι στην Ελλάδα είμαστε γκρινιάρηδες, οπότε αν δεν μας γεμίζει κάτι το μάτι τον πρώτο στους οποίους θα ρίξουμε βολές είναι οι τεχνικοί.
Οι ίδιοι πάντως εργάζονται με αίσθημα ευθύνης θέλοντας να παρουσιάσουν σύνολα με ξεκάθαρο αγωνιστικό προσανατολισμό αλλά και ψυχραιμία στα δύσκολα σημεία.
Σίγουρα η επικοινωνία προπονητών και παικτών παίζει μεγάλο ρόλο, οπότε οι δεύτεροι πρέπει να αντιλαμβάνονται ακόμη και ένα νεύμα του ματιού από τους προπονητές τους.
Η προσπάθεια των κόουτς αρχίζει πολύ νωρίς. Αρκετές μέρες πριν τις μετεγγραφές του καλοκαιριού ξεσκονίζουν τις επαφές τους και τις διασυνδέσεις τους προκειμένου να εντάξουν στο δυναμικό των συλλόγων τους παίκτες που ταιριάζουν στην φιλοσοφία τους.
Θέλουν να είναι απόλυτα σίγουροι ότι οι εκλεκτοί θα κινηθούν με χαμηλούς τόνους αλλά θα πλειοδοτήσουν σε πάθος και εμπνεύσεις προκειμένου τα τμήματα να δουλέψουν σε υψηλές στροφές.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More