Nature

Δικαιολογούν τις συστάσεις

Δεν αφήνουν να πέσει τίποτα κάτω οι  φίλοι του μπάσκετ και ασφαλώς και οι  Τρικαλινοί.

Οι γνώσεις τους είναι απίστευτες αφού παρακολουθούν όλα τα δρώμενα ακόμη και εκτός των τειχών.

Αδυναμία τους  βέβαια είναι τα εθνικά πρωταθλήματα τα οποία  παίζουν στα δάχτυλα.

Στο πλαίσιο αυτό μελέτησαν  επισταμένα τα  ρόστερ των συγκροτημάτων,  ξεσκόνισαν τις αναλύσεις έμπειρων  μπασκετικών στελεχών, οπότε  είναι σε θέση να  κάνουν τα προγνωστικά τους για την διαμόρφωση των βαθμολογικών  χαρτιών σε όλους τους  ομίλους.

Αρκετοί εστίασαν στο ύψος του μπάτζετ. Και μπορεί οι καιροί να είναι οικονομικά χαλεποί για την χώρα αλλά  δεν λείπουν τα συγκροτήματα τα οποία  βρίσκουν τρόπο να συνάψουν δυνατές  συνεργασίες από το πάνω ράφι.

Η λογική λέει ότι από την στιγμή που  αρκετέ  ομάδες  δαπανούν  πολλά χρήματα  θα κάνουν πιο εύκολη την αγωνιστική αποστολή τους.

Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι στον αθλητισμό δεν είναι τίποτα δεδομένο. Οι συσχετισμοί αλλάζουν από την μια στιγμή στην άλλη και αν τα ποιοτικά συγκροτήματα φρενάρουν για κάποιους  λόγους  ή βρεθούν σε άσχημη μέρα  μπορούν να προσγειωθούν ανώμαλα.

Υπάρχουν άλλωστε παραδείγματα από την περσινή χρονιά κατά την οποία  γνώστες του είδους δεν έβλεπαν τρόπο να χάσουν την άνοδο συγκεκριμένα τμήματα.

Η πράξη  όμως άλλα έδειξε. Κάποιες  απώλειες εκτός  προγράμματος  αλλά και η καταβαράθρωση της  ψυχολογίας  έφεραν τα πάνω- κάτω δίνοντας το δικαίωμα σε   διάφορα επίσης αξιόλογα σωματεία να κάνουν την απαραίτητη προσπέραση.

Και μπορεί όσα τμήματα έχασαν πέρυσι τον βασικό στόχο να πληγώθηκαν και να προβληματίστηκαν αλλά λίαν συντόμως σήκωσαν και πάλι κεφάλι.

Σε κάθε περίπτωση όλοι θέλουν να δικαιολογήσουν τις συστάσεις.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More