Nature

Ποικιλία σχολών

Εντυπωσιακό είναι το άπλωμα της  δράσης στην ποδοσφαιρική  Γ’ Εθνική.

Χωρίς  υπερβολή  όλη η  Ελλάδα  παίζει  μπάλα με την δικό της  τρόπο, οπότε δεν είναι τυχαίο ότι οι φίλαθλοι περιμένουν πως και πως την έναρξη κάθε αγωνιστικής.

Με την ευκαιρία να  σημειώσουμε ότι το κοινό δένεται με τα συγκροτήματα  της  περιοχής τους και τα στηρίζει με τον τρόπο που ξέρει και μπορεί.

Σε κάθε περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα μωσαϊκό συλλόγων που καλύπτουν αρκετά από τα θέλω.

Μετέχουν λοιπόν σωματεία με τεράστια ιστορία, που μέχρι και πριν λίγα λόγια ήταν άκρως ανταγωνιστικά στην  Α’ Εθνική εκτροχιάζοντας  ουκ ολίγες φορές ακόμη και τους λεγόμενους  μεγάλους του  Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για πολλούς  και διαφόρους  λόγους  όμως  πήραν την κάτω βόλτα και αρκετοί ψάχνουν την επιστροφή, ενώ άλλοι δείχνουν να έχουν ρίξει πετσέτα συμβιβαζόμενοι με  ορισμένες  μέτριες  εμφανίσεις.

Οι παλιοί  λάτρεις του ποδοσφαίρου αναφέρουν ότι αν πάρει μια ομάδα από κάτω και λείψουν και τα στελέχη με όραμα όσο βαριά φανέλα και να διαθέτει θα δυσκολευτεί να επανακάμψει.

Οι απαντήσεις  πάντως δίνονται στα γήπεδα, οπότε θα μετρήσει σημαντικά και η δύναμη που κρύβουν μέσα τους  οι συντελεστές  των συλλόγων αλλά και ο αθλητικός  εγωϊσμός.

Πάντως  το σίγουρο είναι ότι υπάρχει ποικιλία σχολών.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More