Nature

Αναμένουν χρήματα

Σε μια Θεσσαλία που άνθρωποι βρέθηκαν από τη μια μέρα στην άλλη -στην κυριολεξία – στον δρόμο, έρχονται καταγγελίες που πραγματικά στεναχωρούν.
Όπως ανέφεραν στον “Πρωινό Λόγο” πλημμυροπαθείς που έχασαν τα σπίτια υπάρχουν σημαντικές αρρυθμίες με το πρόγραμμα επιδότηση προσωρινής στέγασης.
Σύμφωνα με όσα τόνισαν χορηγείται στους δικαιούχους στήριξη ανάλογα με τα μέλη του νοικοκυριού, που διέμεναν στην πληγείσα κατοικία και θα κυμαίνεται από 300 έως 500 ευρώ το μήνα, ενώ θα χορηγείται για δύο χρόνια στους ιδιοκτήτες και για έξι μήνες στους ενοικιαστές.
Αλλά με μια προϋπόθεση. Ότι τα χρήματα αυτά θα τα λάβουν αφού κλείσει τρίμηνο, δηλαδή με διαφορά περίπου 100 ημερών! Έτσι θα πρέπει μια οικογένεια να βρει σπίτι, να κάνει συμφωνία με τον ιδιοκτήτη, να πληρώσει από τη δική τους τσέπη για 3 μήνες και στην συνέχεια να περιμένει να λάβει στον λογαριασμό την οικονομική στήριξη!
Τώρα αν άνθρωποι που έχουν χάσει την περιουσία τους είναι εφικτό να ακολουθήσουν αυτό το οικονομικό μοντέλο, η απάντηση μάλλον είναι εύκολη να δοθεί από τον καθέναν από εμάς, αν βρεθούμε για λίγο στην θέση τους…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More