Nature

Mεθοδική προσέγγιση

Εδώ και καιρό  ο  Αθλητικός  οργανισμός  μπήκε στην πρίζα αλλά δεν θα μπορούσε να γίνει κάτι διαφορετικό.

Οι απαιτήσεις της  Γ’ Εθνικής αυξάνονται χρόνο με τον χρόνο, οπότε  οι πρωταγωνιστές  γνωρίζουν πολύ καλά ότι  πρώτα και κύρια  θα πρέπει να μπουν βαθιά στο πνεύμα της  κατηγορίας.

Ακόμη και στην περίπτωση που ορισμένοι αντίπαλοι δεν γεμίζουν το μάτι δεν υπάρχει η πολυτέλεια για κατέβασμα ταχύτητας. Αλλωστε κάτι τέτοιο περιμένουν τα υπόλοιπα συγκροτήματα  για να αλλάξουν τους συσχετισμούς  βάζοντας φωτιά στο πρωτάθλημα.

Με όποιον παίκτη  λοιπόν μιλήσει κανείς αλλά και με τα στελέχη του προπονητικού  επιτελείου θα διαπιστώσει εύκολα  ότι άπαντες αντιμετωπίζουν με σεβασμό το σύνολο των συγκροτημάτων.

Η μέχρι τώρα ανάγνωση δείχνει ότι όλα διαθέτουν κάποια ιδιαίτερα στοιχεία αλλά και παίκτες  που  μπορούν να κάνουν την ζημιά.

Φυσικά η κυανέρυθρη εστίαση γίνεται κυρίως στις ομάδες που κάνουν όνειρα για  πολύ ψηλά.

Στα παιχνίδια αυτά οι πρωταγωνιστές  οφείλουν να είναι σαν έτοιμοι από καιρό και κυρίως να πλειοδοτήσουν σε εμπνεύσεις για να πάρουν το πάνω χέρι.

Κάθε ματς  όμως  θέλει μεθοδική προσέγγιση και αυτό πρέπει να γίνει από την  Κυριακάτικη πρεμιέρα στην  Μπάρα  κεκλεισμένων των θυρών.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More