Nature

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 84χρόνος

Το πρωί της Τετάρτης την πόρτα του Δικαστικού Μεγάρου πέρασε ο 84χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 17χρονης έναντι αμοιβής.

Οδηγήθηκε ως κατηγορούμενος ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί απέναντι στις κατηγορίες που του απευθύνθηκαν και αφορούν σε ασέλγεια και γενετήσια πράξη σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Σύμφωνα με πληροφορίες με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους. Οι όροι είναι 3 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο, απαγόρευση εξόδου από την χώρα και μια φορά το μήνα να παρουσιάζεται στο Αστυνομικό Τμήμα Τρικάλων.

Όσον αφορά την οικογενειακή φίλη, ηλικίας 26 ετών, που φέρεται να φιλοξενούσε την 17χρονη το τελευταίο διάστημα και να «έκλεισε» το ραντεβού, σε βάρος της έχει σχηματιστεί δικογραφία για μαστροπεία, έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και αναζητείται. Θεωρείται ως ένα πρόσωπο κλειδί για να δώσει εξηγήσεις για αυτή την υπόθεση που πραγματικά έχει προφανώς να βγάλει και άλλες δυσάρεστες ειδήσεις τις επόμενες μέρες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More