Nature

Ελκυστικό Πανελλήνιο ανωμάλου

Δεν την χορταίνεις με τίποτα. Ο λόγος για την υπέροχη πίστα των  Σκαμνιών  και γενικότερα   την εγκατάσταση, που  καλύπτει  όλα τα γούστα για την διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων στον  ανώμαλο  δρόμο.

Για  τον λόγο αυτό μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός  ότι οι  αθλητές και  αθλήτριες  αλλά  και  οι συνοδοί δίνουν συνέχεια  ψήφο εμπιστοσύνης στην  Τρικαλινή  έδρα.

Εννοείται ότι δεν το μετανιώνουν αφού ο χώρος  γίνεται  σε κάθε σύναξη και καλύτερος. Φροντίζουν  ασφαλώς  οι διοργανωτές  οι οποίοι κοιτάζουν και τα περίφημα  μικρά  πράγματα, προχωρώντας  παράλληλα και στο απαραίτητο φρεσκάρισμα, οπότε  το έμψυχο δυναμικό απολαμβάνει κάθε εκατοστό της  διαδρομής.

Με το σπαθί τους οι  Σκαμνιές απέκτησαν τεράστια  φήμη, οπότε  όταν  πλησιάζει το πλήρωμα του χρόνου για δραστηριότητα στο είδος  η σκέψη  αποτελεί  μονόδρομο.

Και  όπως  γράφουμε και στον τίτλο του κομματιού: Που αλλού, στις   Σκαμνιές.

Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς από τις  δραστηριότητες  στην συγκεκριμένη έδρα; Το βιογραφικό είναι γεμάτο από μοναδικές στιγμές, απίστευτες εικόνες και έντονα συναισθήματα.

Αυτή την φορά οι αγώνες θα γίνουν υπό την σκιά του δυστυχήματος  στα  Τέμπη και όλοι θα αφιερώσουν τις διακρίσεις τους στους ανθρώπους  που  χάθηκαν άδικα.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More