Nature

Προσέχουν τα πάντα

Τα σωματεία  με φιλοδοξίες  πρέπει να αξιοποιούν κατάλληλα κάθε στιγμή, οπότε στο κενό του πρωταθλήματος έγινε  μπόλικη προπονητική δουλειά.

Μέλημα του επιτελείου ήταν η επικαιροποίηση  συγκεκριμένων στοιχείων αλλά και ο εμπλουτισμός  του πλάνου με ορισμένες  καινούργιες  ιδέες.

Αυτές  μπορούν να κάνουν την διαφορά στην τελική ευθεία, οπότε οι  παίκτες θα ενεργήσουν με τέτοιο τρόπο ώστε  να  φέρουν τους αντιπάλους  προ τετελεσμένων.

Παράλληλα δεν πρέπει να λησμονούμε ότι  κάθε προσεγμένη εκδήλωση  ανάπτυξης, που  βρίσκει στόχο  μπορεί να εκτοξεύσει την ψυχολογία.

Φαίνεται  λοιπόν ότι η οικογένεια των  Τρικάλων basket θα  πάει με ανεβασμένο ηθικό στις επόμενες  αγωνιστικές  προκλήσεις.

Οσο για το ανεπίσημο φιλικό με τον  Παλαμά έγινε για την διατήρηση του ρυθμού.

Στο μυαλό όλων βέβαια  βρίσκεται  η νέα δύσκολη αποστολή.

Ο εκπρόσωπός μας  δοκιμάζεται στην έδρα του άκρως ποιοτικού   Βίκου ο οποίος είναι αλήθεια ότι δυσκόλεψε αφάνταστα τα   Τρίκαλα στο  Δημοτικό.

Υπό το πρίσμα αυτό το έμψυχο δυναμικό θα χρειαστεί να πραγματοποιήσει εμφάνιση βγαλμένη από τα καλύτερά του προκειμένου να  βγάλει τους   Ηπειρώτες από τον συνηθισμένο τρόπο σκέψης και να τους μεταφέρει την πίεση.

Φυσικά  προσέχουν τα πάντα στην προετοιμασία.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More