Nature

Επιστρέφει το Street Food

Επιστρέφει αυτή την Παρασκευή 5 Μαΐου, το street food της πόλης, για 3 ημέρες γεμάτες γεύσεις, αρώματα, συναυλίες και πολλές εκπλήξεις, στον πολυχώρο του Μύλου Ματσόπουλου στα Τρίκαλα.

Το φεστιβάλ που θα διαρκέσει από τις 5 μέχρι και τις 7 Μαΐου 2023 με ελεύθερη είσοδο, επιστρέφει για ένα ανεπανάληπτο χορταστικό τριήμερο. Το Trikala Street Food Festival 2023 φέρνει κοντά κοινό όλων των ηλικιών, μεταμορφώνει τον χώρο του Μύλου Ματσόπουλου και δίνει ραντεβού για να μας ταξιδέψει με ήχους, αρώματα και γεύσεις από ολόκληρο τον κόσμο.

Όπως σημειώνουν οι διοργανωτές «το Street Food Festival υπόσχεται να είναι μια διασκεδαστική και συναρπαστική εκδήλωση για όλη την οικογένεια. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εξαιρετικό φαγητό, διασκέδαση και μια αξέχαστη ατμόσφαιρα που γιορτάζει τη μοναδική και ζωντανή “street food” κουλτούρα της πόλης των Τρικάλων. Τροπικές προτάσεις και κλασικές γεύσεις, ντόπιο φαγητό αλλά και γλυκά, καφέδες, κοκτέιλ ή αναψυκτικά, και όπως πάντα δροσερές μπύρες».

Και προσθέτουν: «Το Street Food Festival υπόσχεται να είναι μια διασκεδαστική και συναρπαστική εκδήλωση για όλη την οικογένεια. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν εξαιρετικό φαγητό, διασκέδαση και μια αξέχαστη ατμόσφαιρα που γιορτάζει τη μοναδική και ζωντανή “street food” κουλτούρα της πόλης των Τρικάλων».

Το ωράριο λειτουργίας του Street Food Festival είναι την Παρασκευή 5 Μαΐου από τις 6 το απόγευμα έως τις 12 το βράδυ, το Σάββατο 6/ 5 από τις 12 το μεσημέρι έως τις 12 το βράδυ και την Κυριακή 7 Μαΐου από τις 12 έως τις 12 το βράδυ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More