Nature

Εφεση στα ρεκόρ

Μεγάλο αγώνα  πρώτα  και κύρια με τον εαυτό τους  κάνουν τα   Τρικαλινά  στελέχη του στίβου.

Μέλημά τους είναι να ξεπεράσουν τα στοιχεία  που  έχουν  μέχρι στιγμής καταθέσει αλλά και να κομίσουν και  νέες  προτάσεις.

Και  μπορεί το ευρύ  κοινό να εντυπωσιάζεται  όταν διαβάζει για  βελτίωση επιδόσεων αλλά για να γίνει αυτό  πρωταγωνιστές και προπονητές   περνούν ατέλειωτες  ώρες  στο  Στάδιο και στα προπονητήρια.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη  ικανοποίηση για όλους  βέβαια  όταν  μετά το τέλος  του κάθε αγώνα  δίπλα από το όνομά τους στο πινάκιο ή στον υπολογιστή  διαβάζουν την ένδειξη  ατομικό  ρεκόρ.

Και στα  φετινά  κείμενα  των  επιχώριων  συλλόγων  λοιπόν  εντόπισε κανείς  αρκετές  φορές την συγκεκριμένη επισήμανση.

Αυτό  σημαίνει ότι τίποτα  δεν είναι τυχαίο στην στιβική  ζωή. Οι  τεχνικοί  ξέρουν  καλύτερα  από τον καθέναν πια  τον αθλητή της και τον πιέζουν τόσο όσο πρέπει για να μπορέσει να   κάνει το απαραίτητο και επιθυμητό  βήμα προς τα  μπροστά.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More