Nature

Aναζήτηση νέων δρόμων

Μια από τις ερωτήσεις που διατυπώνουν σε πρώτη ευκαιρία  οι φίλαθλοι  απευθυνόμενοι φυσικά στα στελέχη των ομάδων είναι: Που  βρίσκει κανείς  το κίνητρο ειδικά όταν  η προηγούμενη χρονιά είναι άκρως παραγωγική και πετυχημένη;

Φαινομενικά όταν ένα συγκρότημα  πιάνει ταβάνι στην απόδοσή του  ελλοχεύει  ο κίνδυνος  κορεσμού.

Αυτός είναι  μια από τις μεγαλύτερες  παγίδες του αθλητισμού. Από την στιγμή λοιπόν  που μέλη συλλόγων  νιώσουν ότι τα πέτυχαν  όλα στην αθλητική  ζωή τους κινδυνεύουν να προσγειωθούν απότομα.

Τούτο ισχύει διότι  ο αθλητισμός εξελίσσεται, ενώ οι ανταγωνιστές  κάνουν  ότι περνάει από το χέρι τους για να περάσουν στην θέση του οδηγού.

Και επειδή  πολλές  φορές  οι διαφορές  είναι δύσκολο να διακριθούν δεν θέλει  αρκετά  να γίνει  η ζημιά  ή να πάρει μια  ομάδα  από κάτω.

Συνεπώς αξίζουν  πολλά εύσημα το έμψυχο δυναμικό των τμημάτων, που με έναν αξιοθαύμαστο  τρόπο  όχι  μόνον δεν μένουν στα κεκτημένα τους  αλλά  ξέρουν να  χαράζουν σε πρώτη ευκαιρία  νέους  δρόμους.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More