Nature

Η… ανάγκη ενός 5ου Δήμου

Είναι μια κουβέντα που εδώ και πολλά χρόνια προβληματίζει την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, για το αν είναι λίγοι οι 4 Δήμοι που υπάρχουν στην περιοχή μας.
Οι εκλογές για την ανάδειξη νέων Δημάρχων στα Τρίκαλα τελείωσε την περασμένη Κυριακή και πλέον οι 4 νέοι Δήμαρχοι είναι γνωστοί.
Στον Δήμο Τρικκαίων με θρίαμβο του Νίκου Σακκά, στον Δήμο Μετεώρων ο Λευτέρης Αβραμόπουλος πήρε τον πιο υψηλό ποσοστό σε επίπεδο νομού. Ενώ μεγάλη νίκη για τον Σπύρο Αγναντή στον Δήμο Φαρκαδόνας.
Ενώ εντυπωσίασε στον Δήμο Πύλης ο Κώστας Μαράβας, ο οποίος για 3η συνεχόμενη φορά κερδίζει με άνεση τον Δήμο και ενώ είναι ήδη δήμαρχος 9 χρόνια πάει για 14 και βλέπουμε.
Στον τελευταίο όμως Δήμο εδώ και χρόνια υπάρχει ένα τεράστιο πρόβλημα, που υπάρχει από τη πρώτη στιγμή που δημιουργήθηκε η «συγχώνευση» του νόμου «Καποδίστρια.
Είναι ένας χαώδες Δήμος, που ξεκινά από το Δροσερό (2 χιλιόμετρα από τα σύνορα με τα Τρίκαλα) και τελειώνει στα… σύνορα με το νομό Άρτας!
Κάμπος, ψηλά βουνά, τουρισμός, κτηνοτροφία παντρεύονται όλα μαζί και προφανώς μήπως θα πρέπει να σκεφτούν εκ νέου αν ωρίμασαν οι συνθήκες για δημιουργία ενός 5ου Δήμου στα Τρίκαλα;
Στα λόγια όλοι αναγνωρίζουν την ανάγκη, στις πράξεις όμως δεν κινείται τίποτα…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More