Nature

Θέλει ιδιαίτερη υπομονή

Στα περισσότερα φετινά πρωταθλήματα, εθνικά και μη οι επιχώριοι φίλοι του αθλητισμού τα έχουν δει όλα.
Κάποιο διάστημα βγήκε στο απόλυτο ο σχεδιασμός, οπότε υπογράφτηκαν μεγάλα αποτελέσματα.
Οι εκπρόσωποί μας έδωσαν την αίσθηση ότι είχαν αρχή, μέση και τέλος στο παιχνίδι τους αλλά και την απαραίτητη διορατικότητα.
Αυτό το σημειώνουμε διότι ορισμένα δεδομένα πρέπει να γίνονται στην ώρα τους, καθώς δεν δίνονται δεύτερες ευκαιρίες.
Το συγκεκριμένο σκηνικό μπορεί να φαντάζει εύκολο αλλά δεν είναι. Συνεπώς όσοι θέλουν να κάνουν το μεγάλο βήμα προς τα μπροστά οφείλουν να ξεδιπλώνουν το σύνολο των αρετών τους και από την άλλη να διορθώνουν τις ατέλειες.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός είναι ένας συνεχής στίβος μάθησης, οπότε οι υποψιασμένοι και οι επίμονοι βρίσκουν αργά ή γρήγορα τον δρόμο τους.
Πλέον μετά από έναν μεγάλο όγκο δουλειάς οι εμπλεκόμενοι έχουν στα χέρια τους τα απαραίτητα στοιχεία για την δυναμική των ομάδων αλλά και τα πάνω και τα κάτω τους.
Υπάρχουν λοιπόν παραδείγματα τοπικών συλλόγων που ξεκίνησαν εντυπωσιακά τις υποχρεώσεις τους καταφέρνοντας να δείξουν την πλάτη τους στους αντιπάλους.
Μάλιστα ακόμη και αυτοί έσπευσαν να δώσουν προβάδισμα στα επιχώρια χρώματα.
Όμως για πολλούς και διαφόρους λόγους η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ακόμη δεν έλειψαν οι απώλειες εκτός προγράμματος , δηλαδή οι κακές ήττες που λένε οι άνθρωποι του χώρου. Σίγουρα λοιπόν χρειάζονται υπομονή και ατσάλινα νεύρα.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More