Nature

Eύκολο απόγευμα

Κανονική δράση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στον 4ο όμιλο της μπασκετικής Γ’ Εθνικής, σε αντίθεση με τον 2ο της Β’ Εθνικής.
Αυτό σήμαινε ότι όσοι διακονούν τον χώρο έπρεπε να αφήσουν για λίγο στην άκρη τις εικόνες της Αποκριάς και να συγκεντρωθούν στην αποστολή τους.
Βέβαια αυτοί που γνωρίζουν τα στελέχη σημειώνουν ότι δεν υπήρχε η παραμικρή περίπτωση να επηρεαστούν από την ατμόσφαιρα, αφού όταν μπαίνουν στο παρκέ ξεχνούν όλα τα υπόλοιπα.
Επιπρόσθετα άπαντες συνειδητοποίησαν ότι χρειάζεται να δείξουν το καλό τους πρόσωπο, τόσο στις συναντήσεις που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας, όσο και στην επιπρόσθετη διαδικασία.
Είναι αλήθεια λοιπόν ότι οι παίκτες κινούνται με την απαραίτητη συνέπεια και έχουν υπογράψει μεγάλες νίκες για λογαριασμό των ομάδων τους.
Οι κυανέρυθροι πήραν εύκολους βαθμούς αφού η Μελίκη δεν κατεβαίνει, ενώ ξεχώρισε η νίκη του Ολυμπιακού Βόλου επί της ΑΕΛ.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More