Nature

Θέλει σωστή προσέγγιση

Μεγάλες μάχες γίνονται στον 4ο όμιλο της μπασκετικής Γ’ Εθνικής, κάτι που είναι λογικό, αφού αρκετά συγκροτήματα εμφανίζονται ιδιαίτερα φιλόδοξα και δείχνουν διάθεση να φτάσουν μέχρι το τέλος του δρόμου.
Με τα δεδομένα αυτά είναι μαθηματικά βέβαιο ότι δεν θα πλήξει κανείς στην συνέχεια, αφού τα φαβορί θέλουν να αποδείξουν ότι δεν ζαλίζονται από τα ύψη.
Αρκετά σωματεία πάντως δείχνουν ότι διαθέτουν δυνατότητες για να κλέψουν λίγη από την λάμψη των χαρισματικών τμημάτων, οπότε αρκετές αναμετρήσεις θα ισορροπήσουν σε τεντωμένο σχοινί.
Παράλληλα ακόμη και οι ομάδες που κόλλησαν βαθμολογικά δεν καταθέτουν τα όπλα και αφήνουν χώρο στο βάθος του μυαλού τους προκειμένου να ανατρέψουν συσχετισμούς.
Ηδη προέκυψαν αρκετά αποτελέσματα που συζητήθηκαν. Επιβεβαιώθηκε περίτρανα και πανηγυρικά ότι όσοι θέλουν να χαμογελάσουν δεν έχουν την πολυτέλεια να χαλαρώσουν ούτε για ελάχιστα δευτερόλεπτα.
Ο μπασκετικός ΑΟΤ ετοιμάζεται για τον εντός έδρας Κυριακάτικο αγώνα με την ΑΕΛ και σίγουρα θέλει προσοχή, αφού πάντα υπάρχουν παγίδες. Η σωστή προσέγγιση θα κάνει την διαφορά.
Παράλληλα μετά τις αποχωρήσεις Αγγελόπουλου, Τσιγγενόπουλου οι κυανέρυθροι κοιτάζουν και μετεγγραφική ενίσχυση.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More