Nature

Προσεκτική δουλειά

Οι μικτές ομάδες είναι αλήθεια ότι γοητεύουν τους φίλους των ομαδικών αθλημάτων.
Από τον κανόνα εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε το μπάσκετ.
Οι ιθύνοντες της Ενωσης αφουγκράστηκαν την αναγκαιότητα να γίνει προσεκτική δουλειά σε βάθος στο ευαίσθητο αυτό κομμάτι, οπότε εμπιστεύτηκαν προπονητές με γνώσεις και παρέχουν απλόχερη στήριξη.
Εδώ και καιρό λοιπόν ξεκίνησε αθλητικό παιδομάζωμα με τους αρμόδιους κόουτς να δίνουν ευκαιρίες στα ταλέντα της Περιφέρειας να ξεδιπλώσουν τις αρετές τους.
Οσοι διαβάζετε προσεκτικά τα ρεπορτάζ και γενικότερα το σύνολο του υλικού της εφημερίδας μας θα διαπιστώσατε ότι οι δραστηριότητες του κομματιού αυτού είναι πλούσιες και οι προσκλήσεις παικτών στην ημερήσια διάταξη.
Οι προπονήσεις είναι τακτικές, οπότε αθλητές από διαφορετικές σχολές έρχονται σε επαφή και επιτυγχάνεται η απαραίτητη ώσμωση.
Μέλημα των προπονητών τους είναι να πάρουν το καλύτερο από κάθε πρωταγωνιστή βάζοντας το σύνολο πάνω απ’όλα.
Μετά από έναν σημαντικό κύκλο δουλειάς φαίνεται ότι οι πιτσιρικάδες άρχισαν να μιλούν την ίδια μπασκετική γλώσσα βγάζοντας τους απαραίτητους αυτοματισμούς σε άμυνα και επίθεση.
Χαίρεται λοιπόν να παρακολουθεί κανείς τα αγόρια και τα κορίτσια σε δράση. Είναι περιττό να αναφέρουμε ότι η νέα φουρνιά αγαπάει ιδιαίτερα την καλαθοσφαίριση και κάνει τα δικά της όνειρα για σταδιοδρομία στον χώρο.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More