Nature

Ισχυρή παρουσία στο Πανελλήνιο

Ένα από τα στοιχεία που  χαρακτηρίζει διαχρονικά τους   Τρικαλινούς  αθλητές  στίβου είναι ότι δεν μένουν στα κεκτημένα τους αλλά αναζητούν  νέους  δρόμους.

Αλλωστε  οι επιτυχίες  δεν χορταίνονται με τίποτα, οπότε  με το που τελειώσει  πετυχημένα  μια αποστολή  οι  πρωταγωνιστές  κάνουν τάχιστα τον απολογισμό τους  και βάζουν  πλώρη για καινούργια κατορθώματα.

Φωνάζει από μακριά λοιπόν η σωστή  νοοτροπία,  αφού πραγματικά  δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κλασικός  αθλητισμός είναι από την φύση του απαιτητικός   και από την στιγμή  που  οι επιτυχίες κρίνονται στις  λεπτομέρειες  ο καθένας αντιλαμβάνεται  ότι  τα μέλη  των συλλόγων  θα πρέπει να πραγματοποιήσουν αψεγάδιαστες  εμφανίσεις.

Και  φέτος  το  έμψυχο δυναμικό των εκπροσώπων μας δούλεψε συντονισμένα  προκειμένου να  αξιοποιήσει το σύνολο των αρετών του και να  δείξει τον καλύτερο εαυτό του στους  αγώνες στόχους.

Πρόκειται για μια μακρά  διαδικασία αλλά δεν υπάρχει άλλος  δρόμος για την καταγραφή υψηλών πτήσεων.

Όπως και να’χει  οι επιχώριοι άνδρες και γυναίκες  δείχνουν να είναι σαν έτοιμοι από καιρό και  θέλουν να λάμψουν όσο μπορούν περισσότερο στο διήμερο  Πανελλήνιο  πρωτάθλημα  του  Βόλου.

Ολοι και όλες είναι συνειδητοποιημένες. Ξέρουν  πολύ καλά ότι το επίπεδο θα είναι ανεβασμένο, αφού θα  αγωνιστούν οι καλύτεροι αθλητές από το σύνολο της  χώρας.

Μάλιστα  οι αριθμοί ως  προς τις  συμμετοχές είναι  εντυπωσιακές.

Ως  εκ τούτου τα δικά μας  παιδιά  καλούνται να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να ψάξουν και υπερβάσεις για να γράψουν ιστορία, όπως το ξέρουν  πολύ καλά.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More