Nature

Καλά νέα από το νοσοκομείο Τρικάλων

Αλλαγή εικόνας στην κλινική covid 19 του νοσοκομείου Τρικάλων σε σύγκριση με όσα είχαν γίνει αρχές Αυγούστου.
Αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται 19 ασθενείς, ενώ πριν έναν μήνα είχαν φτάσει και στους 40! Βέβαια αυτή η εικόνα χαροποιεί τους γιατρούς και νοσηλευτές, αφού υπήρξε ανησυχία για την πορεία της πανδημίας στην περιοχή μας.
Αλλά από τη στιγμή που υπήρξε μείωση στα κρούσματα αυτό πέρασε και στο νοσοκομείο Τρικάλων.
Ενώ ακόμη καλύτερα είναι να νέα από την ΜΕΘ του νοσοκομείου. Ένας ασθενής χρειάζεται αυξημένη φροντίδα, ενώ αρχές Αυγούστου είχε φτάσει ο αριθμός των ασθενών στην ΜΕΘ τους 5!
Ενώ η καλή πορεία τις την εξέλιξη της πανδημίας φαίνεται και από τους συμπολίτες που είναι στα ΤΕΠ. Ο αριθμός είναι πολύ μικρός, αφού πρόκειται για 2 άτομα, που περιμένουν αν χρήζουν νοσηλείας.
Από εκεί και πέρα κατά την χθεσινή μέρα δόθηκαν 2 εξιτήρια ασθενών, αλλά αναπληρώθηκαν αμέσως, αφού έγιναν και 2 νέες εισαγωγές στην κλινική.
Τέλος, το πλέον ευχάριστο ήταν ότι δεν είχαμε καμία καταγραφή νέου θανάτου στο νοσοκομείο Τρικάλων.
Από εκεί και πέρα οι γιατροί περιμένουν να δουν αν θα υπάρξει επίπτωση από την χαλάρωση που έφεραν τα πανηγύρια του Αυγούστου, αλλά προς το παρών τα νέα είναι θετικά και ελπίζουν να συνεχιστούν έτσι.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More