Nature

Μεγάλη αγκαλιά

Ηταν μια υποδοχή που έγραψε  ιστορία. Ζητήσαμε από τον καλό συνάδελφο Βαγγέλη  Μητρούσια να μας μεταφέρει  λίγο από το κλίμα στην ξεχωριστή στιγμή  της αθλήτριας, αφού ο καθένας  αντιλαμβάνεται  πόσο μεγάλη υπόθεση είναι να  σε τιμούν οι δικοί σου άνθρωποι.

Ο έμπειρος  συνάδελφος  θυμάται έντονα  την  εκπληκτική  προσέλευση και την αγνή αγάπη του  κόσμου προς την  Αντιγόνη.

Η κεντρική πλατεία  γέμισε ασφυκτικά και τα σχετικά στιγμιότυπα  θα έχουν εξέχουσα θέση σε πολλά  αρχεία.

Αλλωστε τέτοιες  διακρίσεις δεν σημειώνονται κάθε μέρα.

Εννοείται ότι όλα τα  Ελληνικά  κανάλια  βρέθηκαν στην  Καρδίτσα, ενώ το θέμα έπαιξε και σε πολλά  ΜΜΕ του εξωτερικού, αφού  όλοι θαύμασαν το ταλέντο αλλά και το ήθος  της   Ντρισμπιώτη.

Ηταν μια σεμνή  εκδήλωση  όπως ανέφερε  ο  Β. Μητρούσιας, όπως άλλωστε  το ήθελε και η ίδια η αθλήτρια, που μιλάει με τις επιδόσεις τους  στους  αθλητικούς  χώρους.

Η συγκίνησή της ήταν μεγάλη για την αυθόρμητη  και  ζεστή  προσέλευση αλλά  η ίδια  δεν χόρταινε την πολυγαπημένη της γιαγιά(από την πλευρά της μητέρας της   Γιώτας)  Αντιγόνη  Σούφλα.

Οι δυο τους έγιναν μια μεγάλη αγκαλιά με την πρεσβύτερη να κάνει λόγο για απίστευτη χαρά.

Χωρίς  υπερβολή  όλοι ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί της, να της σφίξουν το χέρι και να της πουν μια καλή κουβέντα.

Η ίδια  απλή και προσιτή δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν, ενώ και οι θαμώνες  των καφετεριών σηκώθηκαν στο πόδι για ένα στιγμιότυπο.

Από την πλευρά της η  Αναγέννηση   Καρδίτσας της έδωσε δυο φανέλες που έγραφαν τους αριθμούς  20 και 35(αποστάσεις των αγωνισμάτων  της).

Με όλα αυτά  η ώρα πέρασε σαν νεράκι και  η αμέσως επόμενη στάση της  Αντιγόνης ήταν στο μαγαζί της  μητέρας της όπου δουλεύει και η ίδια.

Φυσικά η προσέλευση ήταν ασφυκτική με την μητέρα της να κερνάει γλυκά σε όλους. Ο ενθουσιασμός  ήταν στα ύψη με αρκετούς  να  την προτρέπουν να βάλει την ποδιά για να βοηθήσει, όπως  τόσο καλά ξέρει.

Από την πλευρά του  ο προπονητής  της κ. Κεφαλόπουλος  σημείωσε  ότι η  Αντιγόνη συνδυάζει άθληση  και γνώση, ενώ έβαλε  πλώρη για νέο μεταπτυχιακό.

Ετσι η νεολαία  μπορεί να  βαδίσει στα  χνάρια της.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More