Nature

Mε ιδιαίτερη επιμέλεια

Με  δεδομένες τις μπασκετικές  καταβολές  του νομού   Τρικάλων οι απαιτήσεις  του φίλαθλου  κοινού είναι  πάντα  ιδιαίτερες από τις  ομάδες  πρώτης  γραμμής.

Πραγματικά  οι εκπρόσωποί μας  μπαίνουν δυνατά στα πρωταθλήματα  που συμμετέχουν  θέλοντας  να  συντηρήσουν την παράδοση από την μια και από την άλλη  να ζεστάνουν το  κοινό με το μπάσκετ που θα  παίξουν.

Ο  συνδυασμός αυτών των δυο στοιχείων δεν είναι  πάντα εύκολος  αλλά τα επιτελεία  ενεργούν με τέτοιο τρόπο ώστε  τα  τμήματα να εμφανίζονται έτοιμα την κατάλληλη  στιγμή.

Και  μπορεί η  διάθεση  να είναι  μεγάλη αλλά  πολύ σωστά  οι άνθρωποι της φρέσκιας  έκδοσης   φροντίζουν να πατούν γερά στην γη, αφού  ξέρουν ότι οι  αγωνιστικές  παγίδες είναι  ουκ ολίγες και η ζημιά δεν αργεί να γίνει.

Συνεπώς  επιβάλλεται  άπαντες  να λάβουν τα  απαραίτητα  αγωνιστικά  μέτρα. Η διαδικασία ξεκίνησε  από την πρώτη  μέρα της  προετοιμασίας. Ο κόουτς   Φόρος  ζήτησε συγκεκριμένα  πράγματα από τους  αθλητές του και εστίασε στην καθημερινή εγρήγορση.

Χωρίς  υπερβολή κάθε  προπόνηση είναι  πολύτιμη, ειδικά την εποχή  που μπαίνουν οι  βάσεις. Οσο πιο γεμάτο και ποιοτικό είναι το συγκεκριμένο  κομμάτι τόσο καλύτερα θα  απλωθεί το τμήμα κατά την διάρκεια της  χρονιάς.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More