Nature

Καλύπτει τα θέλω

Τα φώτα  είναι  λογικό να πέφτουν στους  πρωταγωνιστές των ομαδικών και ατομικών αθλημάτων.

Αυτοί δίνουν τον αγώνα τον καλό προκειμένου να εμφανίζονται κάθε μέρα και καλύτεροι, οπότε θα αποδειχθούν  χρήσιμοι στους  συλλόγους τους.

Ασφαλώς  χαρακτηρίζονται από αίσθημα ευθύνης.  Από την στιγμή που ανέλαβαν μια αποστολή θέλουν να την φέρουν σε πέρας με επιτυχία  προκειμένου να  βγάλουν ασπροπρόσωπους  όσους  πιστεύουν στην αξία τους.

Είναι  συγκινητική  λοιπόν η προσήλωση των οικείων αθλητικών προσώπων. Για τα ίδια   δεν υπάρχει ούτε μέρα για χάσιμο, αφού αντιλήφθηκαν ότι το παραμικρό  κενό μπορεί να κοστίσει στους αγώνες στόχους. Αλλωστε  οι ανταγωνιστές  περιμένουν στην γωνία για να κάνουν την ζημιά.

Οι  προχειρότητες  λοιπόν δεν  ταιριάζουν στα  δικά μας  παιδιά, οπότε  σπεύδουν σε πρώτη ευκαιρία να διανθίζουν το αγωνιστικό τους  υπόβαθρο, ενώ  μεριμνούν να αποκτήσουν την κατάλληλη φόρμα την  ώρα που  κρίνονται  τα πάντα.

Διότι δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι  στον αθλητισμό δεν δίνονται  πολλές  ευκαιρίες. Οποιος  θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα προς τα εμπρός οφείλει να μιλήσει την κατάλληλη στιγμή.

Ωστόσο  κάθε μορφή άθλησης  προσφέρει ευεξία και δικαίως αγκαλιάζεται από τους   Τρικαλινούς.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More