Nature

Κατηγορίες μια και μια

Μια παλιά φράση που χρησιμοποιούσαν οι φίλοι του μπάσκετ για να περιγράψουν την ευαρέσκειά τους όσον αφορά το επίπεδο των αγώνων ήταν: «δώστε μας χίλια μάτια για να παρακολουθούμε τις εμπνεύσεις ομάδων και αθλητών».
Ομολογουμένως όταν τα τμήματα έχουν κέφια είναι σε θέση να αναδείξουν και με το παραπάνω τα ιδιαίτερα στοιχεία της καλαθοσφαίρισης.
Υπό το πρίσμα αυτό είναι αλήθεια ότι τα εθνικά πρωταθλήματα αποζημιώνουν και με το παραπάνω τους λάτρεις του είδους.
Δεν θα μπορούσε να ισχύσει κάτι διαφορετικό, αφού οι ιθύνοντες φρόντισαν να συνάψουν συνεργασίες με εξαιρετικούς αθλητές. Αυτοί πάλι ζουν για τα δύσκολα και βγαίνουν μπροστά σε πρώτη ευκαιρία.
Συμβάλλουν λοιπόν καθοριστικά στην διεξαγωγή γεμάτων αγώνων. Αν μάλιστα τα αποτελέσματα είναι τα επιθυμητά τότε η ευφορία του κοινού δεν κρύβεται και ανανεώνει την επαφή για την επόμενη αγωνιστική.
Τα δεδομένα στον χώρο είναι απλά. Όταν τα μέλη κάθε ομάδες σέβονται το κοινό τους και προσπαθούν παρά τις δυσκολίες να παρουσιάσουν κάτι ελκυστικό, τότε θα το έχουν δίπλα τους και στις πιο δύσκολες εκφάνσεις της χρονιάς.
Εν τέλει οι εθνικές κατηγορίες μπάσκετ είναι μια και μια.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More