Nature

Aθλητική γιορτινή συνύπαρξη

Όταν υπάρχει φαντασία και μεράκι μπορεί να στηθεί μια ξεχωριστή δραστηριότητα η οποία αφήνει έτσι κι αλλιώς ξεχωριστό αποτύπωμα στο μυαλό και στην καρδιά των αθλητών και ιδιαίτερα των μικρών πρωταγωνιστών.
Με συνοπτικές διαδικασίες λοιπόν το Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων απέκτησε έντονο άρωμα Χριστουγέννων την Παρασκευή το απόγευμα.
Δεν θα μπορούσε να ισχύσει κάτι διαφορετικό, αφού τα στελέχη της ΓΕΑΤ ετοίμασαν εδώ και μέρες μια ξεχωριστή προπόνηση.
Βιώνοντας από μέσα τα θέλω των νέων προσώπων και όχι μόνον σχεδίασαν μια μέρα εκγύμνασης διαφορετική από τις άλλες.
Ετσι μέλη από την προπονητική ομάδα εμφανίστηκαν με υλικά και σύνεργα Αγιου Βασίλη, άλλα είχαν αμφίεση που παρέπεμπε σε ελαφάκια, μάγους και ότι άλλο χωράει στα γιορτινά όνειρα.
Ανάλογη επιλογή έκαναν και οι αθλητές οι οποίοι δεν έβλεπαν την ώρα να βρεθούν σε οικείο χώρο αλλά με πιο διαφορετικές συνθήκες.
Οι Χριστουγεννιάτικες μελωδίες είχαν την τιμητική τους με τους πρωταγωνιστές να λαμβάνουν υψηλό βαθμό και στην απαγγελία των καλάντων. Φυσικά απόλαυσαν και εκπληκτικά ροφήματα προσφορά της εταιρείας «Ολυμπος».
Με όλα αυτά άπαντες έγιναν μια πολύ καλή παρέα. Ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι τέτοιες ενέργειες συμβάλλουν καθοριστικά στην σύσφιγξη των σχέσεων.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More