Nature

Κοιτάζουν το επόμενο

Οσοι και όσες μπαίνουν στο γήπεδο και αναλαμβάνουν δράση θέλουν  να  πετυχαίνουν πάντα τα καλύτερα  δυνατά αποτελέσματα  συνδυάζοντάς τους  και με  ωραίο θέαμα.

Ωστόσο αυτό δεν μπορεί να γίνεται  πάντα.

Ειδικά στα πλέϊ οφ  γυναικών  ο συντελεστής  δυσκολίας  είναι  πολύ μεγάλος.

Από την πρώτη στιγμή  αναλύσαμε  ότι οι κυανέρυθρες  είχαν αποστολή βουνό.

Η διαφορά στα  μπάτζετ ήταν τεράστια, οπότε στο δυναμικό των αντιπάλων  υπήρχαν παίκτριες  πρώτης   γραμμής με πολλά  ποδοσφαιρικά  χιλιόμετρα στα  πόδια τους.

Ηξεραν  λοιπόν τι να κάνουν ανά πάσα στιγμή με την μπάλα στα πόδια, ενώ με τις εμπνεύσεις τους  παρέσερναν και τις υπόλοιπες.

Πραγματικά  η αναχαίτισή τους  απαιτούσε  το τέλειο παιχνίδι αλλά ακόμη και έτσι δεν μπορούσαν  οι υπόλοιποι  να  βρουν το κουμπί τους οδηγώντας τες σε αγωνιστικό εκτροχιασμό.

Χωρίς  οπαδικά αισθήματα  λοιπόν  οι φίλαθλοι κάθε ομάδας  χαίρονταν να βλέπουν  τον τρόπο δράσης τους στο γήπεδο.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπός μας  ξεκαθάρισε το τοπίο από την αρχή.   Γνωρίζοντας   πολύ καλά τα δεδομένα  ανέφεραν  ότι  «πάμε να χαρούμε κάθε παιχνίδι και να καταθέσουμε ότι  μπορούμε».

Στην συντριπτική πλειοψηφία των αναμετρήσεων  λοιπόν αυτό ακριβώς  συνέβη.

Τα κορίτσια της  τοπικής  ομάδας έδωσαν ατέλειωτες  μάχες, σε πολλές  περιπτώσεις  ξεπέρασαν τον εαυτό τους  προκειμένου να κοιτάξουν στα μάτια τα αδιαφιλονίκητα  φαβορί.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More