Nature

Δυναμική συγκέντρωση για Ηλία Βλαχογιάννη

Σε ένα κατάμεστο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων, που κόσμος έμεινε κι εκτός, έδωσε σύνθημα νίκης για τον Ηλία Βλαχογιάννη. Ο υποψήφιος βουλευτής Τρικάλων με τη Νέα Δημοκρατία είχε χθες το βράδυ την κεντρική πολιτική ομιλία στα Τρίκαλα. Το παρόν έδωσαν Φορείς και Αρχές του τόπου, στελέχη της Ν.Δ. αλλά και πλήθος υποστηρικτών του κ. Βλαχογιάννη.
Ο ίδιος στην ομιλία του δεν έκρυψε την συγκίνησή του για το γεγονός ότι εκατοντάδες συμπολίτες βρέθηκαν στο πλάι του λίγες μέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου. Κατά την ομιλία του, που την χαρακτήρισε ομιλία καρδιάς, ευχαρίστησε τους τρικαλινούς πολίτες για την αγάπη τους και την στήριξή τους στο πρόσωπό του.
Όπως χαρακτηριστικά είπε ότι τόσο στην πετυχημένη του πορεία ως Νομάρχης Τρικάλων και μετέπειτα ως Βουλευτής Τρικάλων πηγή δύναμης ήταν ο ίδιος ο κόσμος που πάντα έδινε την ώθηση για την υλοποίηση έργων και στόχων για τον τόπο.
Θεωρεί ότι με την ίδια συνταγή και με ψήφο τους από την Δευτέρα θα είναι ξανά στην Βουλή για να υπερασπίσει τα συμφέροντα των Τρικαλινών πολιτών. Ιδιαίτερη μνεία ο κ. Βλαχογιάννης έκανε και στην οικογένειά του. Την σύζυγό του, τα παιδιά του και τα εγγόνια του, που από την πρώτη στιγμή στέκονται στο πλάι του, προσφέροντας άφθονη δύναμη και θετική ενέργεια.
Τέλος ο κ. Βλαχογιάννη θεώρησε ως δεδομένη τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας. Και πως θα συνεχίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να βρίσκεται στον πρωθυπουργικό θώκο, σημειώνοντας ότι ο λαός θα κοιτάξει μπροστά για ένα καλύτερο μέλλον.
Μετά το τέλος της ομιλίας οι φίλοι του Ηλία Βλαχογιάννη του έσφιξαν το χέρι και του ευχήθηκαν από Δευτέρα να είναι Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας για το Νομό Τρικάλων.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More