Nature

Λεπτές ισορροπίες στην Α1 ΕΣΚΑΘ

Είναι τέτοια  η φύση του αθλητισμού που κανείς  δεν μπορεί να  κοιτάζει  πίσω  παρά  μόνον για την απαραίτητη αυτοκριτική.

Από την στιγμή που μπροστά ανοίγεται νέος  κύκλος  δράσης θα πρέπει τα επιτελεία  να  ξεχάσουν προηγούμενα  αποτελέσματα  κάνοντας  τις απαραίτητες  προσαρμογές.

Το συγκεκριμένο στοιχείο παίζει πάντα μεγάλο ρόλο στον αθλητισμό.

Από την στιγμή που οι πρωταγωνιστές  βρίσκονται στο πνεύμα του κάθε αγώνα και το κυριότερο ξέρουν τι θέλουν και πώς να το πάρουν, μπορούν να  επιτελέσουν με ιδανικό τρόπο το  αγωνιστικό  καθήκον τους.

Βέβαια για να γίνει κάτι τέτοιο  δεν θα πρέπει  οι προπονητές  να έχουν δεμένα χέρια.

Αναφερόμαστε φυσικά στις απουσίες που  μπορούν να αλλάξουν τους  συσχετισμούς. Ο καθένας  αντιλαμβάνεται ότι όταν οι εκπρόσωποί μας στην  Α1 ΕΣΚΑΘ στερούνται  τα  βαριά  χαρτιά τους θα  πρέπει να  καταφύγουν σε αλχημείες και να καταβάλλουν  διπλάσια  προσπάθεια  προκειμένου  να φέρουν την υπόθεση στα μέτρα  τους και να σταθούν όρθιοι. Απαντες  οι  Τρικαλινοί αγωνίζονται σήμερα.

Οι  Δαναοί φιλοξενούν τον  ΓΣ. Βόλου και  θα ψάξουν ξέσπασμα. Με την ενσωμάτωση και των νέων προσώπων θα σπεύσουν να φέρουν την υπόθεση στα μέτρα τους.

Σε τελευταία εξέλιξη ο  Τέλης   Πελίγκος χαιρέτισε τους  Δαναούς και θα  συνεχίσει στην  Γ’ Εθνική(γ’ όμιλος) με τον  Αιολικό  Μυτιλήνης.

Την έδρα της θέλει να αξιοποιήσει και η ΑΕΤ  (κρίσιμη συνάντηση- ερυθρόλευκος  συναγερμός)που υποδέχεται  τον  Φοίβο. Παίζοντας  με συγκέντρωση  μπορεί να βάλει τους όρους του παιχνιδιού.

Οσο για τα  Τρίκαλα 14 δοκιμάζονται στην έδρα του  έμπειρου   Ιωνα, οπότε άπαντες  καλούνται να  ανεβάσουν στροφές για  ένα  πραγματικά μεγάλο αποτέλεσμα.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More