Nature

Με αστείρευτη όρεξη

Ωρες- ώρες  δίνουν την αίσθηση ότι διαθέτουν αστείρευτες  δυνάμεις. Ο λόγος για τους παλαίμαχους που  διακονούν όλα τα σπορ στα   Τρίκαλα.

Κατά καιρούς  έχουμε φιλοξενήσει αρκετά  κείμενα και αφιερώματα τόσο για το ποδοσφαιρικό κομμάτι, όσο και για το μπασκετικό και το στιβικό.

Οσον αφορά το ποδόσφαιρο  οι  διοργανώσεις έχουν την τιμητική τους.

Το 3ο πρωτάθλημα  παλαιμάχων πρόσφερε και φέτος ανοιχτά  παιχνίδια  και μέγα πάθος.

Αλλωστε τούτο το στοιχείο αποτελεί  σήμα κατατεθέν  των παικτών οι  οποίοι  υπηρέτησαν με  συνέπεια το αντικείμενο.

Πολύ απλά  έβαζαν τα πόδια τους στην φωτιά  σε  πρώτη ευκαιρία και δεν άλλαξαν συνήθειες  ούτε  στην συγκεκριμένη σειρά αγώνων.

Φυσικά τα παιχνίδια  αυτά  γίνονται για να χαίρονται άπαντες  αλλά  θέλουν να φτάνουν και στο καλύτερο δυνατό ταμείο.

Σχετικά με το μπάσκετ οι  βετεράνοι  οργανώθηκαν  κατάλληλα  το τελευταίο διάστημα  και συμμετείχαν στην εκδήλωση της   Λάρισας.

Οι αντίπαλοί τους  ήταν ποιοτικοί και καλά οργανωμένοι αλλά έστω και έτσι οι δικοί μας  ξεδίπλωσαν τα δυνατά τους  στοιχεία και εμφανίστηκαν ανταγωνιστικοί.

Ασφαλώς  θα συνεχίσουν με την ίδια λογική, ενώ  ήδη έβαλαν στόχο το Πανελλήνιο πρωτάθλημα  που θα φιλοξενηθεί στην  Κομοτηνή.

Μέχρι τότε   υπάρχει  ο απαραίτητος   χρόνος, οπότε  μέσα από τις τακτικές  προπονήσεις θα  βρουν τον γνωστό βηματισμό τους και  θα  ψάξουν το καλύτερο.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More