Nature

Προσφέρει πλούσιο υλικό

Μιλώντας  με ανθρώπους  του  ποδοσφαίρου  μια από τις πρώτες  φράσεις  που κρατάει είναι ότι  η Γ’ Εθνική  είναι μια κατηγορία  για γερούς   χαρακτήρες.

Πραγματικά  μια ομάδα που κάνει όνειρα θα πρέπει να υπολογίσει αρκετούς  παράγοντες   προκειμένου να αναπτύξει την επιθυμητή ταχύτητα.

Ακόμη και ένας  κρίκος αν λείψει από την αλυσίδα  μπορεί να γίνει  η ζημιά.

Σε κάποιες  περιπτώσεις  δεν χρειάζεται να πάμε μακριά.

Στον μαραθώνιο  που  ολοκληρώθηκε πριν λίγο καιρό  ακόμη και βαριά χαρτιά του χώρου, που οι περισσότεροι τα θεώρησαν για πολλούς  και διαφόρους  λόγους  ως  αδιαφιλονίκητα  φαβορί δεν μπόρεσαν να αντέξουν την πίεση.

Πολύ απλά δεν βρήκαν τον βηματισμό και τις μεγάλες  νίκες στους  κρίσιμους αγώνες, ενώ έχασαν  και αγώνες  εκτός  προγράμματος.

Ετσι θα πρέπει να κάνουν υπομονή προκειμένου να  εντοπίσουν την κατάλληλη συνταγή που θα τους  επιτρέψει στο μέλλον να κόψουν  πρώτα  το  νήμα.

Αντίθετα  βγήκαν στο προσκήνιο   φρέσκες  εκδόσεις οι οποίες  κατάφεραν με  ωραία  μπάλα  και σωστό  προσανατολισμό εντός και εκτός  γραμμών να φέρουν την υπόθεση στα μέτρα τους.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More