Nature

Μικροί ενεργοί πολίτες

Μια κινεζική παροιμία λέει : «Ένα ταξίδι χιλιάδων μέτρων ξεκινά με ένα απλό βήμα»  και αυτό το απλό βήμα χρειάστηκε ώστε τα μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Νέων Τρικάλων να προσφέρουν και να χαρίσουν  ό,τι πιο πολύτιμο διαθέτουν : Ένα κομμάτι  από το εαυτό τους, στα παιδιά που φιλοξενούνται στο Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρίες Καρδίτσας (πρώην ΚΕ.ΠΕ.Π.).

Ήταν Μάρτιος του 2017,  όταν με πρωτοβουλία των μελών του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 8ου Λυκείου κ.κ. Άννας Μπέλτσιου και Σούλας Γαλάνη ξεκίνησε μια προσπάθεια με την τότε Εθελοντική Ομάδα του 8ο ΓΕΛ Τρικάλων για τη στήριξη αυτών των παιδιών – συγκεντρώσαν ρούχα, υποδήματα, τρόφιμα, αλλά και χρήματα, με στόχο την κάλυψη διάφορων αναγκών.

Δύο χρόνια μετά, παρά το γεγονός ότι πολλά από αυτά τα παιδιά σπουδάζουν,  παραμένουν στο πλευρό του πρώην ΚΕ.ΠΕ.Π. Καρδίτσας και για σήμερα 28 Δεκεμβρίου έχουν ετοιμάσει μια ξεχωριστή χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More