Nature

Μοχθούν για το καλύτερο

Το ποδοσφαιρικό ταξίδι της Γ’ Εθνικής καλά κρατεί. Από την αρχή της χρονιάς οι ομάδες που συμπληρώνουν την παρέα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους προκειμένου να πετύχουν τους στόχους τους.
Αρκετές δεν έκρυψαν από την εκκίνηση τις φιλοδοξίες τους.
Μέλημά τους ήταν να φτιάξουν έγκαιρα μια αλυσίδα νικηφόρων αποτελεσμάτων προκειμένου να πατήσουν γερά στα πόδια τους και να μεταφέρουν την πίεση στους αντιπάλους.
Πολλές φορές βέβαια από την θεωρία στην πράξη υπάρχει μεγάλη απόσταση.
Υπάρχουν όμως παραδείγματα συλλόγων που στον αγωνιστικό χώρο ξεπέρασαν τον εαυτό τους.
Από την στιγμή που πέρασαν στην θέση του οδηγού αρνούνται να χάσουν. Τακτική τους είναι να ξεδιπλώνουν το σύνολο των αρετών τους, να καταθέτουν μέγα πάθος και μέσα από το ωραίο συνδυαστικό ποδόσφαιρο δείχνουν την πλάτη στους αντιπάλους.
Εμπειρα στελέχη του χώρου σημειώνουν ότι συγκεκριμένα τμήματα διάγουν φόρμα διαρκείας και από την στιγμή που πήραν και το ψυχολογικό πλεονέκτημα δεν έχουν να φοβούνται τίποτα.
Γνωρίζοντας μάλιστα τη νοοτροπία των παικτών τους από την στιγμή που θρονιάστηκαν στην θέση του οδηγού επιθυμούν διακαώς να πετύχουν στατιστικές επιδόσεις, που θα μείνουν για μεγάλο χρονικό διάστημα στην πρώτη γραμμή.
Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More