Nature

Να περάσει η ακρίβεια και μετά!

Για το πότε θα εφαρμοστεί το μέτρο της ελεγχόμενης στάθμευσης και γιατί υπήρξε καθυστέρηση ζήτησε να ενημερωθεί ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κώστας Κρεμμύδας, από τον δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου.
Ο κ. Κρεμμύδας ρώτησε τον Δήμαρχο για ποιον λόγο έχει υπάρξει καθυστέρηση στην εφαρμογή της και εάν θα υπάρξουν αλλαγές, στο μέτρο.
«Μέσα στην πανδημία δεν μπορούσαμε να θέσουμε σε εφαρμογή το μέτρο» απάντησε ο κ. Παπαστεργίου, ενώ υπογράμμισε ότι «ούτε αυτή η χρονική περίοδο είναι καλή στιγμή, διότι ο κόσμος δε ξέρει κατά που να κάνει, λόγω της ακρίβειας. Θα δούμε πως θα κινηθεί η αγορά, πως βρίσκονται τα οικονομικά μας και μετά, θα αποφασίσουμε για την εφαρμογή του μέτρου» υπογράμμισε με έμφαση.
Να περάσει η ακρίβεια και μετά, θα έρθει και η ελεγχόμενη στάθμευση, διότι τώρα το χέρι μπαίνει βαθιά στην τσέπη, λόγω ρεύματος, φυσικού αερίου και καυσίμων!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More