Nature

Ορκίστηκαν πίστη στην πατρίδα

Με την αρμόζουσα λαμπρότητα και σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε, χθες το πρωί η τελετή ορκωμοσίας των μόνιμων λοχίων της τάξης του 2022 της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών στα Τρίκαλα.

Η τελετή έλαβε χώρα στο χώρο του στρατοπέδου «Στρατηγού Χρήστου Καβράκου» χοροστατούντος του Μητροπολίτη Τρίκκης, Γαρδικίου και Πύλης Χρυσόστομου, παρουσία του Αρχηγού ΓΕΣ Αντιστράτηγου Χαράλαμπου Λαλούση, πολιτικών και τοπικών φορέων, συγγενών και φίλων των σπουδαστών.

Συνολικά ορκίστηκαν 192 Μόνιμοι Λοχίες.

«Επιλέξατε συνειδητά, ακούγοντας τη φωνή της καρδιάς σας, να καταταχθείτε στη σχολή και να αφιερώσετε όλη σας τη ζωή, προσφέροντας στην πατρίδα. Η ενσυνείδητη και με ελεύθερη βούληση αυτή επιλογή σας και η απόφασή σας να παραμείνετε, σας κατατάσσει στους επίλεκτους νέους που οδηγούνται από το φάρο της συνέπειας και της ενσυνείδητης πειθαρχίας», τονίσθηκε, μεταξύ των άλλων, στην ημερήσια διαταγή.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ΣΜΥ έχει αναβαθμιστεί στο σύνολό της τα τελευταία χρόνια, ενώ και η φοίτηση έχει γίνει τριετής.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More