Nature

Παράταση έως τις 9/11/2023

Θα καθυστερήσει και άλλο η ολοκλήρωση του νέου Δημοτικού Κολυμβητηρίου στο πάρκο του  Αη Γιώργη, καθώς ο εργολάβος ζητά να του δοθεί παράταση έως και τις  9 Νοεμβρίου του 2023.

Το θέμα θα απασχολήσει την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων αυτή την Πέμπτη 13 Ιουλίου στις 8 το βράδυ.

Η μελέτη του έργου του θέματος, προϋπολογισμού εργασιών 1.200.000,00 € συντάχθηκε από την  Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Τρικκαίων και το έργο δημοπρατήθηκε στις 24/09/2019.

Σύμφωνα με την μελέτη, οι  εργασίες αφορούν στην κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου, επισκευές, συντηρήσεις, αναμορφώσεις, τόσο των δύο κτηρίων στον χώρο, όσο και της πισίνας. Θα γίνει πλήρη ανακαίνιση και ανακατασκευή της κολυμβητικής δεξαμενής, θα γίνουν οι απαραίτητες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες με σκοπό την συντήρηση και αναβάθμιση της πισίνα.

Προβλέπονται επίσης όλες οι απαραίτητες εργασίες καθώς και η προθήκη του απαιτούμενου εξοπλισμού για την επισκευή , συντήρηση και ανακαίνιση όλων των χώρων (αποδυτήρια, ντους, αποθηκευτικοί χώροι, χώροι διοίκησης και υπηρεσιών αναψυχής) γύρω από την πισίνα.

Η ανακατασκευή της πισίνας συμπληρώνεται με νέο λέβητα, καυστήρα φυσικού αερίου,  νέες εγκαταστάσεις θέρμανσης, αερισμού, φίλτρα, αντλίες κ.α.

Από τα δύο κτήρια, το ένα θα μετατραπεί σε κανονικό χώρο αποδυτηρίων και το δεύτερο, σε χώρο διοίκησης. Οι εργασίες είναι πολλές, ποικίλες, ουσιαστικές και με στόχο να καταστεί ο χώρος, προσβάσιμος, λειτουργικός και ασφαλής.

Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 1.200.000€ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More