Nature

Συλλογή εικόνων

Κάθε  πρωτάθλημα  στίβου έχει την δική του ιστορία. Αυτό το ξέρουν πολύ καλά  οι συμπολίτες  φίλαθλοι, που παρακολούθησαν  από μέσα την κορυφαία  διοργάνωση του χώρου, όταν αυτή φιλοξενήθηκε  αρκετές φορές στο  Στάδιο.

Βεβαίως   οι στιβικοί μας  εκπρόσωποι  ανέλαβαν σχεδόν όλα τα  πρωταθλήματα, οπότε   άπαντες  είναι μέσα στο πνεύμα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε  ωστόσο ότι κάθε  εκδήλωση αυτού του είδους  ξεκινάει από μηδενική  βάση.

Τούτο σημαίνει ότι οι  αθλητές και  οι αθλήτριες  καλούνται να  πιάσουν ταβάνι και να βρεθούν στην καλύτερη δυνατή τους  φόρμα  προκειμένου να πετύχουν τον καλύτερο δυνατό  απολογισμό.

Αυτή  την φορά τα φώτα  ήταν στραμμένα στον  Βόλο, που  φιλοξένησε το  Πανελλήνιο  Α-Γ. Τα στοιχεία που αφορούσαν τις συμμετοχές άνοιξαν την όρεξη και η διάθεση  αθλητών και αθλητριών  επιβεβαιώθηκε στην πράξη. Αλλωστε  το κίνητρο ήταν ιδιαίτερα  υψηλό, οπότε  καθένας και καθεμία έζησαν την δραστηριότητα   με τον δικό τους  τρόπο.

Οι  Τρικαλινοί  σύλλογοι μετακόμισαν  μαζικά στην πρωτεύουσα της   Μαγνησίας.  Οι αθλητές  τους  χαλάρωσαν  και συγκεντρώθηκαν πνευματικά στους  χώρους  φιλοξενίας  και όταν πήραν το πράσινο φως  έσπευσαν να ξεδιπλώσουν το σύνολο των αρετών τους.

Ανεξαρτήτως αποτελέσματος   πλούτισαν την συλλογή τους και τα καλά στοιχεία θα φανούν  χρήσιμα στο μέλλον.

Αναλυτικά στην έντυπη  έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More