Nature

Παρασκευάς Φουντούνας -ο νέος διαμεσολαβητής του δήμου Τρικκαίων σε θέματα ΡΟΜΑ

Σε έναν ειδικό ρόλο καλείται να ανταπεξέλθει από εδώ και πέρα, ο νέος διαμεσολαβητής του δήμου Τρικκαίων και γιος του αείμνηστου Ηλία Φουντούνα ,Παρασκευάς .Ο νεαρός ΡΟΜΑ απόλυτα καταρτισμένος και με πολύ καλά χαρακτηριστικά ομιλίας και επικοινωνίας, θεωρείται το ιδανικό πρόσωπο το οποίο προέρχεται από την τοπική κοινότητα των ΡΟΜΑ στα Τρίκαλα, να αναλάβει την διαδικασία αυτή σε έναν ρόλο πολυεπίπεδο ,σύνθετο και πολυδιάστατο ,αποτελώντας τον συνδετικό κρίκο μεταξύ της κοινότητας και της κοινωνίας θεσμών και φορέων .

Είναι αυτός που ευαισθητοποιεί ,ενημερώνει πληροφορεί τους μεν και τους δε σε μια γέφυρα επικοινωνίας αλλά και συνεργασίας μεταξύ των δυο πλευρών .Ο Παρασκευάς Φουντούνας έχει ξεχωρίσει σε πολλά πράγματα στην κοινότητα και για αυτόν τον λόγο επιλέχθηκε καθώς θεωρείται πρόσωπο που θα αφουγκραστεί τα μηνύματα και τα προβλήματα των συνανθρώπων του .

Ο νεαρός διαμεσολαβητής θα αποτελέσει το εργαλείο για να σχεδιαστούν αλλά και να υλοποιηθούν δράσεις και ενέργειες για τις ανάγκες της κοινότητας αλλά και από την άλλη θα βοηθήσει τους θεσμούς φορείς ώστε να εφαρμόσουν πρακτικές που έχουν στόχο την κοινωνική ένταξη και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των Ελλήνων τσιγγάνων και κατά επέκταση στην ευρύτερη ελληνική κοινωνία.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More