Nature

Τα διαμάντια της Αμιλλας

Το ταλέντο τους  ξεχειλίζει. Οι συνεργασίες τους είναι εντυπωσιακές και το πάθος τους τεράστιο.

Παράλληλα διαθέτουν τεράστια μαχητικότητα, οπότε από την στιγμή που μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο δεν αφήνουν  να πέσει τίποτα  κάτω.

Ετσι έκαναν αψεγάδιαστη  πορεία σε επίπεδο  Θεσσαλίας, οπότε  μπροστά τους  πλέον ανοίγονται  νέοι  ορίζοντες.

Με  τεράστια  χαρά  λοιπόν οι ιθύνοντες  του συλλόγου ανέφεραν:

Πρωταθλήτρια Κεντρικής Ελλάδας ή ομάδα των εφήβων της Άμιλλας ύστερα από το νικητήριο τελευταίο παιχνίδι με την ομάδα της Φθίας μέσα στη Λαμία με σκορ 0-3. Αήττητη στο πρωτάθλημα τερμάτισε πρώτη και προκρίνεται στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας! Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά και στον προπονητή τους τον Θέμη Γούλα και καλή συνέχεια!.

Δίνοντας το στίγμα του ο πρωτομάστορας της επιτυχίας   Θέμης   Γούλας μιλώντας στον «Π.Λ» ανέφερε:  έχουμε πολύ καλή ομάδα, που είναι δουλεμένη  και γυμνασμένη με τους  αθλητές να  παίζουν σε  υψηλό επίπεδο.

Στην επόμενη φάση θα  παρατάξουμε  πλήρες  σύνολο  και θα  προσπαθήσουμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί και όχι ο τελευταίος  τροχός της  αμάξης.

Σίγουρα  ανοίγεται μια  σημαντική εμπειρία για τους εφήβους, που πήραν για πρώτη φορά την πρόκριση.

Η συνέχεια θα γίνει σε 4 ομίλους των 4 και λογικά η  Αμιλλα θα κοντραριστεί με ομάδα  από την  Αλεξανδρούπολη και δυο σωματεία της  Θεσσαλονίκης. Αρα το επίπεδο θα είναι  ανεβασμένο.

Το ξεκαθάρισμα του χάρτη θα γίνει  μέχρι τέλη  Δεκέμβρη και οι αγώνες(πιθανότατα   Θεσσαλονίκη)  μέσα  με τέλη  Γενάρη.

Την εφηβική ομάδα(έντονο  Τρικαλινό  άρωμα και δυο φοιτητές από  Αθήνα, Ηράκλειο) αποτελούν οι: Μπέγας, Μαρκόπουλος, Γεωργιάδης, Ανδρινόπουλος, Αναγνώστου, Σωτηρίου, Κόκκας, Ρουμελιώτης, Χήρας, Πουλιανίτης, Καμνιτσάς.

Στην ομάδα ευχήθηκε  κάθε επιτυχία ο  Ασκληπιός σε μια σπουδαία  κίνηση αθλητικού  πολιτισμού.

Αναλυτικά  στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More