Nature

Προεκλογική κοπή βασιλόπιττας της ΝΟΔΕ Τρικάλων

Μήνυμα ενότητας και σιγουριά νίκης σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις εξέπεμψαν τα στελέχη και τα μέλη της ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Τρικάλων, κατά την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιττας του κομματικού φορέα.
Πλήθος κόσμου έδωσε το παρών στην εκδήλωση, όπου επικράτησε γιορτινό κλίμα, κατακλύζοντας την αίθουσα “Αίγλη” του ξενοδοχείου “Πανελλήνιο”, ενώ πολλοί δεν χώρεσαν και έμειναν στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.
Την βασιλόπιττα ευλόγησε ο Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών Αρχιμανδρίτης Αλέξιος Κανίνας, ενώ κεντρικός ομιλητής ήταν ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ και βουλευτής Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας.
Την εκδήλωση άνοιξε ο γραμματέας της ΝΟΔΕ Γιάννης Κουτσονάσιος, απευθύνοντας ευχές και καλώντας στο βήμα τον πρόεδρο Κώστα Τρέλλη, ο οποίος στον χαιρετισμό του έκανε λόγο για ακρωτηριασμό της ιστορίας, της Ελλάδας και της Μακεδονίας με την συμφωνία των Πρεσπών.
«Εμείς οφείλουμε, όπως διεμήνυσε ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης στο πρόσφατο Συνέδριό μας, να έχουμε αλληλοβοήθεια, σεβασμό ο ένας στον άλλο και αλληλεγγύη» έστειλε το σαφές μήνυμα ο κ. Τρέλλης.
Μήνυμα νίκης
Ο βουλευτής Τρικάλων και πρώην υπουργός Κώστας Σκρέκας τόνισε πως νίκη θα είναι όταν επαναπατριστούν οι μετανάστες μας και έρθει η ανάπτυξη για όλους.
Ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης τόνισε πως η ΝΔ εξελίσσεται και έχει συνέχεια και πρόοδο, καθώς βρίσκονται μαζί η παλιά και η νέα γενιά.
Ο δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου υπογράμμισε πως υπάρχει ένας «άθλιος εκλογικός νόμος», οπότε με ενότητα, θα κερδηθούν οι δήμοι από την 1η Κυριακή.
Ο δήμαρχος Μετεώρων Χρήστος Σινάνης σημείωσε πως οι νίκες στις εκλογικές αναμετρήσεις είναι δεδομένες.
Ο δήμαρχος Πύλης Κώστας Μαράβας δήλωσε ότι αν και ο “Κλεισθένης” δυσκολεύει, η ΝΔ θα πάρει και πάλι τους τέσσερις δήμους.
Ο δήμαρχος Φαρκαδόνας Αθανάσιος Μεριβάκης επισήμανε πως ενωμένη η παράταξη θα νικήσει.
Ο πρώην νομάρχης και βουλευτής Ηλίας Βλαχογιάννης τόνισε πως η ΝΔ θα επουλώσει τις πληγές του ΣΥΡΙΖΑ και με ενότητα θα έρθει η ανάπτυξη.
Ο πολιτευτής Αθανάσιος Λιούτας δήλωσε πως η κυβέρνηση αντιμετωπίζει τα εθνικά με ιδεοληψία και η ΝΔ θα έχει αυτοδυναμία.
Ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων και βουλευτής Μιχάλης Ταμήλος σημείωσε πως στις εκλογές όλα θα γίνουν μπλε, σε τοπική αυτοδιοίκηση, βουλευτικές και ευρωεκλογές.
Ενότητα
Παίρνοντας τον λόγο ο κ. Τσιάρας, δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει την πλειοψηφία ούτε στην Βουλή, ούτε στην κοινωνία και αναρωτήθηκε αν νομιμοποιείται να κυβερνάει, ενώ σημείωσε πως έφερε μόνο προβλήματα στην χώρα, χωρίς να υλοποίησε τίποτα απ’ όσα υποσχέθηκε. «Βρισκόμαστε σε πολιτική παρακμή» ανέφερε ο κ. Τσιάρας και επισήμανε «ο ΣΥΡΙΖΑ απαξιώνει την δημοκρατία, προσπαθεί να χειραγωγεί τον λαό και την τοπική αυτοδιοίκηση».
«Στα Τρίκαλα έχουμε μεγάλη δύναμη που οφείλουμε να διατηρήσουμε και να αυξήσουμε. Πρέπει να έχουμε ωριμότητα, ενότητα και να δώσουμε όλοι μαζί την μάχη για την νίκη. Θεμιτές οι προσωπικές φιλοδοξίες, όμως η χώρα και μετά η παράταξη προηγούνται» υπογράμμισε ο κ. Τσιάρας και επισήμανε «έχουμε ως αντιπάλους την απόπειρα διάλυσης της τοπικής αυτοδιοίκησης και των θεσμών, απόπειρα στην οποία πρέπει να αντισταθούμε».
Ο κ. Τσιάρας κατηγόρησε τον Υπουργό Παιδείας πως στις ρυθμίσεις για την τριτοβάθμια εκπαίδευση ευνόησε τους “ημέτερους” και στην συνέχεια, μιλώντας για την ΝΔ, δήλωσε «εμείς αφήνουμε πίσω το παλιό. Είμαστε το κόμμα της αλήθειας, των μεταρρυθμίσεων και της ρεαλιστικής πολιτικής, που θα κληροδοτήσουμε στις επόμενες γενιές καλύτερη πατρίδα, με υγιή οικονομία, επαναπατρισμό όσων έφυγαν , με ευρωπαϊκή πορεία και πρακτική. Είμαστε βέβαιοι για την νίκη σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More