Nature

Πυρετώδεις προετοιμασίες

 

Στην τελική ευθεία  για τις εκλογές της 21ης Μαΐου και οι προετοιμασίες στην Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων είναι πυρετώδεις, αφού όλα θα πρέπει να είναι έτοιμα.

Από το πρωί, οι υπάλληλοι συσκευάζουν το εκλογικό υλικό, ώστε να διανεμηθεί στα 332 εκλογικά τμήματα του Νομού.  Οι σάκοι στην συνέχεια θα μεταφερθούν με φορτηγά των Δήμων στα εκλογικά κέντρα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης τόνισε ότι για ακόμα μια φορά η Περιφερειακή Ενότητα θα σηκώσει το βάρος της εκλογικής διαδικασίας.

Από την πλευρά του, ο προϊστάμενος της Τμήματος Πληροφορικής της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων Δημήτρης Παπανικολάου τόνισε ότι τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται μέσω του συστήματος του Υπουργείου Εσωτερικών.

Εν τω μεταξύ, σε  χρόνο – ρεκόρ αναμένεται να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών 2023 που θα διεξαχθούν στις 21 Μαΐου, καθώς ήδη έχει γνωστοποιηθεί ότι 20.000 tablets σε όλα τα εκλογικά τμήματα της περιφέρειας θα ριχτούν στη «μάχη» το βράδυ της Κυριακής.

Το κυβερνητικό επιτελείο, για πρώτη φορά, προσβλέπει σε μια εκλογική βραδιά εξπρές χωρίς ξενύχτι, όσον αφορά στο χρόνο αναμονής για την ανακοίνωση των ποσοστών των κομμάτων αλλά και των «σταυρών» που θα λάβουν οι υποψήφιοι βουλευτές.

Όλες οι φορητές συσκευές  θα είναι εφοδιασμένες με το Σύστημα Ασφαλούς Μετάδοσης των αποτελεσμάτων (SRT), ώστε η καταγραφή των ψήφων και των σταυρών να πηγαίνει απευθείας στο υπουργείο Εσωτερικών.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More