Nature

Σε κλίμα συγκίνησης

 

Σε κλίμα συγκίνησης πραγματοποιήθηκε χθες η ορκωμοσία των  φοιτητών της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού Τρικάλων και της Σχολής Διαιτολογίας – Διατροφολογίας.

Η ορκωμοσία τελέστηκε στο αμφιθέατρο της ΣΕΦΑΑ, όπου ορκίστηκαν 38 προπτυχιακοί φοιτητές των δυο σχολών, 42 μεταπτυχιακοί φοιτητές και αναγορεύτηκε ένας διδάκτορας.

Το παρόν έδωσε πλήθος συγγενών και φίλων των πτυχιούχων,  καθώς επίσης και φορέων του νομού που συνόδευσαν με τις ευχές τους, τους νέους πλέον επιστήμονες, ενώ ομάδα φοιτητών της ΣΕΦΑΑ αποχαιρέτησε τους συμφοιτητές τους με ένα μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Για το έργο και την προσφορά της Σχολής στα πολύτιμα εφόδια που δίνει στους φοιτητές στάθηκε στον χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της ΣΕΦΑΑ καθηγητής κ. Νικόλαος Δικελίδης.

Ο κ. Δικελίσης έκανε λόγο για ιδιαίτερη στιγμή της ολοκλήρωσης των σπουδών των φοιτητών, απευθύνοντας συγχαρητήρια στους ίδιους και στους γονείς για τα όσα προσέφεραν στα παιδιά τους.

Από την πλευρά του, ο  πρόεδρος της Σχολής Διαιτολογίας και Διατροφολογίας κ. Αθανάσιος Μανούρας μίλησε για το πλούσιο έργο της Σχολής στα λίγα χρόνια λειτουργίας της στα Τρίκαλα, ευχόμενος στους πτυχιούχους καλή σταδιοδρομία.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More