Nature

Στα πάνω του ο ΑΟΤ

Συνειδητοποιημένοι  εμφανίστηκαν οι κυανέρυθροι στη  Νίκαια, που είχε κανονικά  γραμματεία, οπότε  το παιχνίδι  πραγματοποιήθηκε κανονικά.

Οι παίκτες του εκπροσώπου μας, αρκετοί από τους οποίους ταλαιπωρήθηκαν και αυτή την εβδομάδα από ιώσεις δεν έμειναν στις προηγούμενες  σημαντικές  επιτυχίες τους.

Πολύ σωστά αντιμετώπισαν την αναμέτρηση από μηδενική  βάση, αφού όπως εξήγησε ο κόουτς   Παπαδημητρίου, ο αντίπαλος είναι  άκρως μαχητικός  στο σπίτι του και ξέρει να δυσκολεύει ομάδες από το πάνω ράφι. Τα  χαμόγελα  συνεχίστηκαν μετά  το 78-94.

Σε τέτοια  παιχνίδι  η καλή αρχή είναι το ήμισυ του παντός και τα στελέχη του  ΑΟΤ ξεκίνησαν  με τον πλέον επιθυμητό  τρόπο.

Διάβασαν καλά τις καταστάσεις  που έβγαλε το παιχνίδι, ενώ εμφανίστηκαν ζεστοί και ουσιαστικοί στην επίθεση, ενώ στην άμυνα  κατάφεραν να βγάλουν τα βαριά  χαρτιά των αντιπάλων από τον συνηθισμένο τρόπο σκέψης.

Εχτισαν λοιπόν διψήφια διαφορά από το πρώτο δεκάλεπτο, που τους ανέβασε την ψυχολογία και τους έδωσε την δυνατότητα  να φέρουν την υπόθεση στα  μέτρα τους.

Ωστόσο  η συνάντηση είχε μπόλικο ψωμί, όπως  σχεδόν κάθε συνάντηση με  Θεσσαλικό  χρώμα.

Οι  γηπεδούχοι ήταν εμφανές πως δεν είχαν διάθεση να πουν την τελευταία  λέξη και  μεταμορφώθηκαν  ολοκληρωτικά.

Ξεκίνησαν αντεπίθεση  διαρκείας και ορισμένα μεγάλα καλάθια  τους   έβαλαν  γερά στην εξίσωση.

Στο διάστημα αυτό  σκόραραν με άνεση δημιουργώντας  πονοκεφάλους στον  ΑΟΤ,  που έδειξε  να  χάνει την συγκέντρωσή του.

Το επιμέρους  34-23 δείχνει ανάγλυφα το σκηνικού του κομματιού αυτού, οπότε  η συνάντηση συνεχίστηκε από μηδενική  βάση.

Απ’ ότι φάνηκε το  όλο σκηνικό αφύπνισε τους  παίκτες του  ΑΟΤ, που δεν ήθελαν να  δώσουν δικαιώματα  κλείνοντας άμεσα την παρένθεση.

Συνήλθαν λοιπόν άμεσα, επένδυσαν στην γνωστή σφιχτή άμυνα, ενώ και στην επίθεση έβγαλαν συνεργασίες  και εξαιρετικά τελειώματα.

Με την τακτική αυτή και το επιμέρους 11-28 αποκατέστησαν την  τάξη μεταφέροντας  πια την πίεση στους γηπεδούχους.

Το ποτάμι δεν γύριζε πια  πίσω και με  εφαρμογή του πλάνου  στην τελική ευθεία  όλα  πήραν  τον δρόμο τους  με  ικανοποιητική  παραγωγή  πόντων.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More