Nature

Στην Φαρκαδόνα βρέθηκε ο Κασσελάκης

Η παρουσία του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη χθες σε Φαρκονάδα και Παλαμά Καρδίτσας είχε διπλό όφελος. Από τη μια ο κ. Κασσελάκης που είναι το φαβορί για τις εκλογές της επόμενης Κυριακής, είδε από κοντά τα προβλήματα που άφησε η κακοκαιρία στην περιοχή και από την άλλη έφερε την περιοχή εκ νέου στο επίκεντρο.
Και αυτό διότι τα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια βρέθηκαν στην πολύπαθη Φαρκαδόνα με τους δημοσιογράφους να κατακλύζουν το δημαρχείο Φαρκαδόνας λόγω της επίσκεψης του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος είναι το πρόσωπο των ημερών, επαναφέροντας στο προσκήνιο το δράμα των πληγέντων που σε όρους τηλεοπτικούς, αποτελεί πλέον τριτοτέταρτη είδηση.
Ο Στέφανος Κασσελάκης στην αρχή της επίσκεψης μαγείρεψε στο συσσίτιο για τους πληγέντες στον Παλαμά, πήγε στη Μεταμόρφωση και κατέληξε στο δημαρχείο Φαρκαδόνας όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο Σπύρο Αγναντή. Εκεί άκουσε τα αιτήματα του Σπύρου Αγναντή (να στηριχθούν στην πράξη οι πλημμυροπαθείς κ.α.) και δήλωσε ότι θα είναι στο πλευρό των πληγέντων μέχρι να γίνουν πράξη τα αυτονόητα για την αποκατάστασή τους.
Ως προς τους Τρικαλινούς ΣΥΡΙΖΑιους που πήγαν να τον υποδεχθούν, ήταν ο γραμματέαςΝ.Ε. Σταύρος Νταούλας, οι υποψήφιοι βουλευτές Χρήστος Σιμορέλης και Γιάννης Χάιδος που στηρίζουν ανοιχτά την υποψηφιότητά του. Επίσης και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας.
Ο κ. Κασσελάκης αυτό που υποσχέθηκε στους κατοίκους της μαρτυρικής περιοχής ήταν ότι δεν θα ξεχάσει τον πόνο τους και θα αναδείξει το θέμα για όσο διάστημα χρειαστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More