Nature

Στο κλίμα του στίβου

Ξεχωριστή ταυτότητα  διαθέτει και  ο στίβος ο οποίος  στα Τρίκαλα  εκτός από το παρελθόν έχει και παρόν, ενώ άπαντες  έχουν στραμμένο το βλέμμα τους  στο μέλλον.

Διότι  καλή και άγια  η ιστορία αλλά το ζητούμενο βρίσκεται  στην ανανέωση των κυττάρων και στην παρουσίαση νέων  προτάσεων.

Παράλληλα  δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι  ο συναγωνισμός  με συλλόγους  άλλων περιοχών έχει  μεγαλώσει, οπότε οι ιθύνοντες των συλλόγων  θέλουν να  προσφέρουν όλα τα απαραίτητα  εργαλεία  αλλά και τα ερεθίσματα στα  νιάτα  προκειμένου να  πατήσουν γερά στα πόδια τους τελειοποιώντας το  συνολικό  πακέτο.

Ειδικά στον κλασικό αθλητισμό  η υπομονή  πρέπει να είναι  ιδιαίτερη. Πολύ απλά κάθε αγόρι και  κορίτσι καλείται να χτίζει  με υπομονή  βελτιώνοντας  βήμα- βήμα  την επίδοσή του.

Όταν  λοιπόν στις  προπονήσεις  βγαίνουν συγκεκριμένα στοιχεία  άπαντες  κινούνται  πιο άνετα  και με μεγαλύτερο πείσμα και διάθεση αφού διαπιστώνουν  ότι αξίζει τον κόπο.

Ο καθένας  πάντως αντιλαμβάνεται  ότι  ο χώρος έχει ανάγκη από κατάθεση νέων  προτάσεων και από πρωτοβουλίες, που  μπορούν να δείξουν τον δρόμο.

Κάπως έτσι  σχεδιάστηκε  η  ημέρα στίβου, οπότε  χθες  τα  νιάτα  του χώρου έσπευσαν να  διανθίσουν τις γνώσεις τους.

Ηταν μια κοινή προσπάθεια από τον  Δήμο  Τρικκαίων, την  ΣΕΦΑΑ και τους  συλλόγους: ΓΣΤ, ΖΕΥΣ, ΓΕΑΤ, ΕΑΤ Αθληση.

Το  πρόγραμμα  ετοιμάστηκε  με ακρίβεια και  περιλάμβανε το θεωρητικό αλλά και το πρακτικό  κομμάτι.

Κατά  γενική ομολογία  ο  κλασικός αθλητισμός  έχει  αρκετά  μυστικά  και  λεπτομέρειες, που   χρειάζεται να  τα βάζει κάθε στέλεχος  στην καθημερινή του προπόνηση.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More